De zakelijke arrangementen bij de Watermolen van Opwetten

  • Toerisme & Recreatie

Aan de oevers van de licht meanderende kleine Dommel, letterlijk gelegen op de grens van Nuenen C.A. en Eindhoven, verwelkomen Drieske Brox-Konings en haar enthousiaste medewerkers hun gasten maar wat graag in de Watermolen van Opwetten.

De zakelijke arrangementen bij de Watermolen van Opwetten

Tekst: Ralf M.M. Stultiens. Fotografie: Paul Raats

Naast het schitterende, nostalgisch ingerichte hoofdgebouw staan ook de vier schilderachtige bijgebouwen, waaronder ‘t Klothys, op het terrein tot eenieders beschikking. Waar vroeger turf werd opgeslagen in de compacte locatie, genieten mannen en vrouwen er anno 2017 vooral van twee even unieke als sfeervolle, geheel verzorgde, arrangementen.

Inspirerende bijeenkomsten

Of het nu gaat om zakelijke borrels, aangeklede vergaderingen of gezellige besloten bijeenkomsten in de privésfeer….’t Klothys, volledig omringd door een schilderachtig terras, dat uitloopt in de historische fruitboomgaard, verwelkomt uw gezelschap tot maximaal 30 personen met warmte en sfeer. Brox - Konings: "t Klothuys is voorzien van alle denkbare gemakken, en is qua meubilair volledig op maat in te richten. Als vanzelfsprekend staat onze gasten een groot beeldscherm voor de meest uiteenlopende presentaties ter beschikking. En aan een uiterst moderne muziekinstallatie met voorraad van vele tienduizenden nummers ontbreekt het evenmin. Wij hebben twee speciale arrangementen voor ‘t Klothuys samengesteld, waarmee we denken te voorzien in een behoefte. Dat dénken we overigens niet alleen want de eerste arrangementen zijn inmiddels al geboekt!"

Om de mogelijkheden van ‘t Klothys voor uw gezelschap of organisatie in kaart te brengen, neemt u geheel vrijblijvend contact op met event planner Ellis Rutten: 0621836386, ellis@dewatermolenvanopwetten.nl.

De Watermolen van Opwetten is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11 uur. De keuken sluit doordeweeks om 21.00 uur en in het weekend om 21.30 uur. Telefonisch reserveren is gewenst. ( of via de website) Op maandag is de locatie in principe gesloten, maar reserveringen en boekingen zijn op aanvraag mogelijk.

Meer informatie over WATERMOLEN VAN OPWETTEN, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!