Dé ZeelandPas biedt nog meer voordeel voor de toerist

  • Toerisme & Recreatie

Dé ZeelandPas is de afgelopen maanden uitgebreid met nog meer belevingen en kortingen. De pas is verkrijgbaar voor € 4,- per persoon en biedt meer dan € 400,- voordeel.

Dé ZeelandPas biedt nog meer voordeel voor de toerist

Zo kan men nu met 15% korting naar Deltapark Neeltje Jans, met 15% korting een bezoek brengen aan het MuZEEum in Vlissingen en met korting een bezoek brengen aan het Super Zomer Festival in het Omnium in Goes. Daarnaast kan men van nieuwe vervoersmogelijkheden gebruik maken op Noord- en Zuid- Beveland of met korting genieten van een menu in de restaurants met het label ‘’Schouwse Bord”. Zo kan men Zeeland blijven ontdekken en besparen bij verschillende attracties, musea en belevingen.

Voordeel

De ZeelandPas biedt meer dan € 400,- voordeel in de categorieën actief, cultuur, culinair, shoppen en wellness. De voordelen variëren van 15 tot 25% korting op Zeeuwse dagattracties, € 6,50 korting op een driegangenmenu, tot bijvoorbeeld € 15,- korting op de daghuur van een zeilboot. Het complete aanbod is te vinden op www.zeelandpas.nl.

Vervoer

Gasten en/of inwoners kunnen in juli en augustus met de ZeelandPas (persoonspas en/of gezinspas) gratis reizen met de zomerbus van Connexxion op Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen (let op: gratis reizen op Schouwen is alleen voor toeristen). In de gemeente Veere is de elektrische tuktuk de nieuwe vervoersvorm. Pashouders kunnen 2 gratis ritten maken met deze ‘E-tuk’. Op Zuid-Beveland kan men gebruik maken van de Zomerbus, op Noord-Beveland van de Noord-Beveland Express / Strandexpress. Kijk voor exacte info over de vervoersvormen op de website zeelandpas.nl

Verkrijgbaar

De ZeelandPas is voor € 4,- verkrijgbaar bij onder andere een VVV-kantoren in Zeeland en een groot aantal Zeeuwse verblijfsaccommodaties. Een compleet overzicht van verkooppunten is te vinden op www.zeelandpas.nl.

Realisatie

De ZeelandPas is een project van Economische Impuls Zeeland, VVV Zeeland en Kenniscentrum Kusttoerisme. Het project is onder andere mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, Stichting Schouwen-Duiveland Pas, Stichting Beleef Zeeuws-Vlaanderen, de Stichting Economische Stimulering Veere, Toeristische Impuls van de gemeente Veere en de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis en Veere.

Meer informatie over Kenniscentrum Kusttoerisme:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!