Delta Water Challenge Showcase presenteert oplossingen voor een toekomstbestendige Delta

  • Innovatie & MVO

Op 24 januari aanstaande presenteren diverse deelnemers van de Delta Water Challenge hun innovatieve oplossingen m.b.t. een toekomstbestendige Nederlandse Delta tijdens de Delta Water Challenge Showcase. Dat meldt de Vlissingse instantie Dockwize.

Delta Water Challenge Showcase presenteert oplossingen voor een toekomstbestendige Delta

Sinds november 2018 zijn zeven teams, bestaande uit studenten, ondernemers en professionals, actief bezig met het bedenken van oplossingen voor een tweetal uitdagingen omtrent de Nederlandse Delta: de toekomstbestendige stad en kustverdediging Veerse Dam.

Een gedragen business case

In wekelijkse workshops werken deze teams de komende tijd aan het verbeteren van hun waardepropositie, het ontwikkelingen van hun minimum viable product en het toetsen van hun oplossing met verschillende stakeholders. Ze focussen op hun verdienmodel en waardemodel en werken aan hun verhaal om de doelgroep te overtuigen. Dit resulteert in een onderbouwde en gedragen business case en pitch voor de jury.

Delta Water Challenge Showcase

Tijdens de Delta Water Challenge Showcase presenteren de teams hun oplossingen aan de jury. De beste oplossingen voor de twee uitdagingen ontvangen een geldprijs van €2.000,-. De winnende teams krijgen daarnaast ook een podium om hun oplossing te presenteren tijdens Werkconferentie Zuid Westelijke Delta in maart 2019.

Aanmelden voor evenement

De Delta Water Challenge Showcase vindt plaats op 24 januari 2019 van 15.00 tot 19.00 op het terrein van Dockwize in Vlissingen. Benieuwd naar de oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige Delta? Meld je dan nu aan via EventBrite.

Meer informatie over Dockwize:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!