Design Thinking Workshops Brabantse ondernemers groot succes

  • Zakelijke dienstverlening

Om Brabantse ondernemers te helpen bij het creëren van meer houvast organiseerden het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWERK in juli Design Thinking Workshops. En dat was een groot succes.

Design Thinking Workshops Brabantse ondernemers groot succes

Design Thinking is een praktische en creatieve methode om tot een toekomstplan te komen. Tijdens de Design Thinking Workshops werd gekeken naar een toekomstplan voor organisaties in de nieuwe 1,5 metersamenleving. De sessie bood inzicht in de basisprincipes van Design Thinking. Dat deden de deelnemers samen met expert Anne-Marie Sweep die ze  door alle stappen van het zogenoemde ‘concept denken’ loodste. Aan het einde van de workshop hadden deelnemers een concreet en praktisch actieplan voor hun bedrijf. 

Reacties van deelnemers

De workshops waren een groot succes. Deelnemers waren enthousiast, betrokken en gaven aan dat de sessie voor hen waardevolle informatie opleverde. Een paar reacties:

Herbert van den Heuvel – eigenaar Ictoria
"De Design Thinking sessie hielp me om out of the box te denken. Ik kreeg echt een spiegel voorgehouden en ben met hele praktische, concrete tips en ideeën naar huis gegaan!"

Ilya Kivits – Senior HR-adviseur Zorggroep Elde Maasduinen
“In een paar uur tijd werd mijn vraagstuk écht uitgediept. Ik heb informatie uit de sessie gehaald waar ik nu mee verder kan. Bovendien was het leuk om ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers en professionals.”

Jack van Hal – Eigenaar eetwinkel Select
“Het was werkelijk een geweldige beleving samen met collega-ondernemers en zeker ook de twee dames van de regie. Dank je wel voor dit fantastische initiatief! Na lange tijd eindelijk weer eens de focus op positief denken in oplossingen na een zeer depressieve periode.”

Deze Design Thinking Sessies zijn een initiatief van Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, AANtWERK en Talentvol en worden mede-mogelijk gemaakt dankzij subsidiering van Provincie Noord-Brabant.

Meer informatie over WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!