Developer and Platform Evangelism campagne

  • Onderwijs & Training

Ontwikkeld om kansen te bieden aan mensen wiens aspiraties beperkt worden door middelen en omstandigheden die buiten hun macht liggen.

Aanvraag New Horizons gehonoreerd, Cliff Miltiades wint Microsoft beurs.

Developer and Platform Evangelism campagne

De studiebeurs is onderdeel van een campagne die Microsoft Learning samen met hun ‘Developer and Platform Evangelism’ hebben opgezet. Deze campagne is ontwikkeld om kansen te bieden aan mensen wiens aspiraties beperkt worden door middelen en omstandigheden die buiten hun macht liggen. Wereldwijd mochten alle Microsoft Gold Certified Partners een cursist voordragen. Wij, New Horizons, zijn dan ook heel verheugd dat wij Cliff met deze subsidie intensievere begeleiding en de hulpmiddelen kunnen bieden om zijn Microsoft certificering te behalen.
 
Cliff Miltiades
Cliff is een zeer gedreven cursist die momenteel bezig is met zijn Server 2008 certificering via New Horizons. Daarvoor heeft hij Speciaal Voortgezet Onderwijs genoten, gevolgd door een reguliere ROC opleiding Medewerker Beheer ICT Niveau 3. Vanwege zijn lichamelijke handicap heeft hij een aangepaste werkplek nodig en kan hij niet meedraaien in een klassikale training. Ook heeft hij voor het maken van de praktijkoefeningen meer tijd nodig, wat vraagt om een individuele aanpak. Cliff traint momenteel met diverse hulpmiddelen vanuit huis en krijgt daar tevens persoonlijke begeleiding wanneer dit nodig is.

Verwachting
Mede door deze studiebeurs verwacht New Horizons dat Cliff over ongeveer een half jaar zijn Server 2008 certificering heeft behaald. Deze certificering geeft hem een veel grotere kans op de arbeidsmarkt en dat is precies de doelstelling van dit nobele initiatief.

Meer informatie over NEW HORIZONS :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!