Dit zijn de genomineerden van de Medische Inspirator prijs 2017

  • Farma & Zorg

Uit de inzendingen zijn 3 projecten genomineerd door een vakkundige jury, waar onderstaande films van zijn gemaakt. Van 23 oktober tot 20 november kunt u mee bepalen wie de winnaar wordt van € 75.000.

Dit zijn de genomineerden van de Medische Inspirator prijs 2017

De Medische Inspirator is een stimuleringsprijs voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënten en onderzoekers die het beste projectplan hebben voor de ontwikkeling van een medisch product. De behoefte van de patiënten of zorgverleners staat centraal.

Bekijk alle 3 de films en stem onderaan deze pagina op het project van uw voorkeur! Vergeet niet daarna op de blauwe stemknop te drukken.

Meer informatie over de prijs en het stemreglement

IVWear maakt een infuus draagbaar

Categorie Innovatieve Instrumenten:

Onderzoeker Bart Verkerke (UMCG) en patiënt Dave Keijzer

Wij ontwikkelen een draagbaar infuus, waardoor patiënten zonder infuuspaal vrij door het ziekenhuis kunnen bewegen. Beweging is tijdens de ziekenhuisopname is essentieel. Patiënten herstellen sneller en kunnen eerder uit het ziekenhuis. Het belangrijkste is dat patiënten zich minder patiënt zullen voelen. Help jij mee om onze droom te verwezenlijken?

Een slimme zelftest voor adem

Categorie Hulpmiddelen:

Onderzoeker / huisarts Erik Bischoff (Radboudumc) en patiënt Joep Fleuren

Als je de chronische longziekte COPD hebt, kan een longaanval je zo benauwd maken dat ziekenhuisopname nodig is. Met onze slimme zelftest kun je op tijd een longaanval herkennen en daarop reageren. Zo kun je ziekenhuisopname voorkomen. Als wij winnen, kunnen we onze zelftest verder ontwikkelen voor alle COPD patiënten.

Cursus 'Partner in Balans' bij dementie

Categorie eHealth:

Onderzoeker Lizzy Boots (MUMC) en mantelzorger Jenny Tillie-Hecker

De cursus Partner in Balans helpt mantelzorgers om te gaan met onzekerheden en vragen na een diagnose dementie. Met deze prijs willen we Partner in Balans beschikbaar maken voor partners en naasten in heel Nederland. Iedereen verdient het om in balans te zijn! Helpt u ons mee om dit mogelijk te maken?

Stemmen

Op deze website vult u uw e-mailadres in (u kunt met dit adres maar 1 x stemmen, overige stemmen worden verwijderd. Het opgegeven e-mailadres wordt op de hoogte gehouden van nieuws rondom de Medische Inspirator prijs.)

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!