Doe mee aan de Logistics & Fintech Erasmus Challenge

  • Logistiek & Vervoer

Gebruik maken van de kennis en creativiteit van 70 Master studenten van de Rotterdam School of Management? Neem dan deel in de Logistics & Fintech Erasmus challenge, 19-28 September 2017, voor meer kansen in logistiek & fintech voor uw bedrijf.

Doe mee aan de Logistics & Fintech Erasmus Challenge
  • Bent u een fintech bedrijf dat de logistieke markt wil verkennen of betreden?
  • Bent u een logistiek bedrijf dat uw ontwikkeling wil financieren of uw processen optimaliseren met digitale oplossingen?
  • Bent u een ICT bedrijf met oplossingen voor de logistieke sector en benieuwd hoe u betalingen, data of financieringsdiensten kunt toevoegen om waarde of werkkapitaal te creëren voor uw klanten?

Kennis en creativiteit

Dan heeft u nu de kans om gebruik te maken van de kennis en creativiteit van 70 Master studenten van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Zij zullen in een ‘pressure cooker’ omgeving marktinzichten en nieuwe oplossingen genereren. Een beperkte investering van uw tijd geeft u waaier van kansen op het knooppunt van logistiek en fintech.

U kunt uw uitdaging voorleggen aan een team van studenten. Gezien de diverse nationaliteit van de studenten, vindt deze challenge plaats in het Engels. Voor inspiratie van mogelijk onderzoeksvragen, hier een aantal voorbeelden.

Kom meer te weten over het challenge proces en belangrijke data of zend meteen een challenge in op de website van TKI Dinalog.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!