Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de HAN

  • Onderwijs & Training

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen staat op 20 november met een onbijtbijeenkomst stil bij het belang van duurzaamheid.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de HAN

Duurzaamheid staat bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hoog in het vaandel. In de bedrijfsvoering èn in onderwijs en onderzoek. Daarvoor heeft de HAN afgelopen jaren intern alleen al € 10 miljoen geïnvesteerd.

Daarnaast intensiveert de HAN op verschillende manieren haar samenwerkingsrelaties in de regio vanuit het speerpunt duurzaamheid.
 
Tijdens het ontbijt laten we zien hoe we dit hebben aangepakt, welke mogelijkheden er zijn vanuit de praktijk om met onze  partners die samenwerking vorm te geven en wat dit kan opleveren.

Jan Oosting (HAN projectleider duurzaamheid) benadrukt het belang van een op duurzaamheid gerichte organisatie en zal samen met Martin Koppenhol van VBI laten zien wat duurzaam samenwerken kan opleveren in de praktijk.
 
Gerard Berendsen (HAN Lector) gaat in op de vraag waarom duurzaam samenwerken geen business as usual is en hoe dit met de juiste aanpak en de inzet van geschikte methoden en modellen waardevolle (duurzame) business kan opleveren.

Aansluitend kunnen belangstellenden, als het weer het toelaat, letterlijk het dak op: we bezoeken een testopstelling voor groendaken.

Programma

08.00 uur ontvangst met ontbijtbuffet
08.30 uur presentatie Jan Oosting (HAN) en Martin Koppenhol (VBI)
09.15 uur presentatie Gerard Berendsen (HAN)
10.00 uur koffie en netwerken    
10.30 uur einde

Locatie

HAN, FabLounge - Ruitenberglaan 26 in Arnhem

Aanmelden

HAN Smart Business Center leden kunnen zich aanmelden via een mail met naam en organisatie aan sbc@han.nl. Aan deelname zijn voor leden hen geen kosten verbonden.

Niet leden van HAN Smart Business Center betalen € 35,00 (excl. BTW). Aanmelden kan via de website van HAN SBC.

Meer informatie over Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!