Een werkplek tegen sociaal kapitaal!

  • Zakelijke dienstverlening

De werkplekken bij Trivium Hotel zijn niet alleen om te werken maar vooral ook gecreëerd om te ontmoeten, kennis en ervaringen te delen.

Een werkplek tegen sociaal kapitaal!

Het nieuwe werken is ook bij Trivium Hotel & Spa van start gegaan. Er is steeds meer behoefte aan werkplekken met gratis draadloos internet. Bij het Trivium Hotel & Spa zijn deze te boeken vanaf 1 uur per stoel, inclusief koffie en thee. U kunt alle benodigde extra's bij boeken, zoals een lekkere lunch of technische hulpmiddelen. Ze respecteren de dynamiek van deze tijd, u kunt tot 24 uur van te voren uw werkplek reservering kosteloos annuleren.

Seats2meet.com Workspaces zijn voor iedereen toegankelijk en via internet of mobiele telefoon te reserveren.

Social Currency

Een deel van de werkplekken zijn te boeken via Social Currency. Social Currency houdt in dat u uw netwerk laat weten dat u bij de locatie aan het werk bent met een tweet, via Facebook, via LinkedIn of met een review. Tevens stelt u uw kennis beschikbaar aan anderen op locatie Trivium om op deze manier waarde toe te voegen aan het waarde netwerk van het Trivium, uzelf en anderen.

Nieuwsgierig hoe u waarde kunt toevoegen?!
Neem contact op met Marlon Monden en zij bespreekt de mogelijkheden graag persoonlijk!
076-5012340 of sales@hoteltrivium.nl

Trivium Hotel & Spa is de Toplocatie voor al uw ontmoetingen!

Quote Patrick ’t Hart, Perficio Adviseurs:
"Als Perficio Adviseurs maken wij gebruik van het flexibele kantoorconcept van Het Trivium Hotel. Het concept maakt het voor ons mogelijk om alleen vergader- en werkruimte te huren op het moment dat wij het werkelijk nodig hebben. De faciliteiten in het Trivium zijn uitstekend en de uitstraling naar onze klanten en relaties van professioneel hoog niveau. Wat vooral opvalt is dat al het personeel er op gericht is om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit geeft ons het gevoel dat we als klant belangrijk zijn voor het Trivium"

Meer informatie over TRIVIUM, FLETCHER HOTEL-RESTAURANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!