Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis houdt met Myso zicht op communicatiemateriaal

  • Zakelijke dienstverlening

Als nieuwe totaal leverancier voor het communicatiemateriaal van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis (ETZ), heeft DekoVerdivas ook een oplossing geboden voor de patiënteninformatiefolders.

Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis houdt met Myso zicht op communicatiemateriaal

DekoVerdivas werd uitgenodigd om een offerte te maken op het drukwerkpakket van het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Voor het Tweesteden Ziekenhuis was de Tilburgse drukkerij al leverancier voor het drukwerk. Het doel voor beide ziekenhuizen was begin 2015 om een leverancier te selecteren voor het nieuwe fusie ziekenhuis ETZ. Dat werd wederom DekoVerdivas.

Patiënteninformatiefolders

Onderdeel van het totale drukwerkpakket zijn de patiënteninformatiefolders. Deze bijna 1000 verschillende folders dienen de patiënten op een juiste manier te voorzien van informatie. Het ETZ moet op 4 locaties de beschikking hebben over de juiste patiënteninformatiefolders. Ruim 100 bestellers moeten deze documenten kunnen bestellen en geleverd krijgen op de door hen aangegeven locatie binnen de organisatie.

Daarnaast dient de facturatie afgestemd te worden op de interne kostenplaatsstructuur. Een aantal geautoriseerde gebruikers moeten deze folders inhoudelijk kunnen aanpassen en het systeem dient op den duur ook geschikt te zijn om ook documenten ten behoeve van de website en een documenten platform (SharePoint) te creëren. Geen eenvoudige klus voor een drukker.

Web-to-print portal

Omdat DekoVerdivas regelmatig met dit soort complexe drukwerkvraagstukken te maken krijgt heeft het bedrijf de web-to-print portal Myso ontwikkeld. In deze voor de klant ingerichte portal is al het communicatiemateriaal online voor de juiste personen in de organisatie en in de huisstijl beschikbaar, bewerkbaar en bestelbaar. Hierdoor is creatie, bestellen, productie en de financiële afwikkeling in een stroom geregeld en houdt de klant eenvoudig overzicht in haar drukwerk.

Inventarisatie

Om de medewerkers van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis op weg te helpen heeft DekoVerdivas een inventarisatie van de huidige workflow gemaakt. In overleg met een groep gebruikers is er vervolgens een pakket van eisen samengesteld. Aan de hand hiervan kon Myso worden ingericht en is er een pilot gedraaid. Na het uitvoeren van de benodigde aanpassingen en geven van instructies is het systeem geïmplementeerd. Voor de gebruikers op locatie Elisabeth Ziekenhuis is Myso inmiddels volledig operationeel.

Vervolg

In januari wordt de nieuwe huisstijl van het ETZ geïntroduceerd. Als de daarbij behorende templates beschikbaar zijn, zullen deze in Myso geplaatst worden. Myso wordt dan volledig uitgerold in de nieuwe organisatie en dan gaan ook de medewerkers op de andere locaties met Myso aan de slag.

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!