Financiële Stress Test mogelijk bij Flynth

  • Financieel & Juridisch

De adviseurs van Flynth hebben de Financiële Stress Test ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig kunt meten hoe u ervoor staat en of de continuïteit van uw bedrijf gevaar loopt.

Financiële Stress Test mogelijk bij Flynth

Succesvol ondernemen betekent het waarmaken van dromen, het realiseren van ideeën. Investeren in de verwachting het dubbel en dwars terug te verdienen. Veel ondernemers hebben een financiering nodig. Dat is lastiger in deze economisch moeilijke tijd en uitsluitend haalbaar voor financieel gezonde bedrijven met een goed rendement. Als een bedrijf eenmaal in financiële problemen raakt is er vaak geen tijd meer om de bakens te verzetten en geen financier die nog uitkomst wil bieden. Enkele niet betaalde facturen kunnen dan snel tot een faillissement leiden.

Het is dus zaak om financiële stress voor te blijven! Hoe staat uw bedrijf ervoor?

Deel 1 van de Financiële Stress Test is een eerste verkenning. Mocht de uitkomst twijfelachtig zijn dan krijgt u het advies om ook deel 2 in te vullen.

Deel 2 van de Financiële Stress Test berekent de belangrijkste financiële kengetallen op basis waarvan een gedetailleerder beeld ontstaat.

Via de website én per kerende e-mail ontvangt u de uitkomsten van de test.

Voor de goede orde: Beide testen zijn gebaseerd op door u ingevoerde gegevens en geven een beeld van de situatie op dat moment. De situatie kan snel verslechteren. Als u precies wilt weten hoe uw bedrijf ervoor staat kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Flynth of met een van de hiernaast genoemde adviseurs.

De bedrijfsadviseurs van Flynth volgen de resultaten van de ingevulde scans. Als zij daar aanleiding in zien is het mogelijk dat zij u persoonlijk benaderen.

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!