home » projecten » Bouw »

Fivomont neemt deel aan verbouwing voormalig Mariënburg-klooster

  • Bouw

De universiteiten van Eindhoven en Tilburg hebben de handen ineengeslagen om een onderwijsprogramma te ontwikkelen op het gebied van Data Science.

Fivomont neemt deel aan verbouwing voormalig Mariënburg-klooster

De universiteiten hebben een huurovereenkomst gesloten met Kadans om vervolgens dit onderwijsprogramma te kunnen verwezenlijken in het voormalige klooster Mariënburg te ’s-Hertogenbosch. Een campus waarin onderwijs, wonen en bedrijvigheid samenkomen. De aannemer MP Drijvers heeft Fivomont gevraagd deel te nemen aan de verbouwing.

Verbouwingswerkzaamheden

De aannemer voor de verbouwing van dit project is Aannemersbedrijf M.P. Drijvers. In dit geval is Drijvers de opdrachtgever voor Fivomont. Het in Waalwijk gevestigde bedrijf werkt al ruim 25 jaar samen aan verschillende bouwprojecten. Voor de herbestemming van het voormalige klooster Mariënburg naar Graduate school Jheronimus Academy of Data Sciences (JADS) heeft verschillende verbouwingswerkzaamheden uitgevoerd.

Interieurafwerking

Fivomont heeft veel verschillende ruimtes in het voormalige klooster voorzien van brandwerende systeemplafonds, Metalstudwanden en diverse betimmeringen. Al ruim 25 jaar is Fivomont actief op het gebied van interieurafwerking. De organisatie biedt een breed assortiment aan wand- en plafondafwerking. Aan de basis hiervan liggen jarenlange ervaring, specialisme en flexibiliteit.

Voor Fivomont zullen er nog een aantal afwerkingswerkzaamheden plaatsvinden. Naast Fivomont zijn er vele andere partijen betrokken bij de verbouwing van het oude klooster tot school, zij zullen de verdere verbouwing afwerken.

Blik op de toekomst

Graduate school, Jheronimus Academy of Data Sciences (JADS) is de eerste universiteit in Den Bosch en brengt veel bekendheid met zich mee, zowel landelijk als internationaal. Fivomont hierover: “We willen niet op de feiten vooruit lopen, maar bij groot succes zullen er in de toekomst wellicht meer van dit soort grote projecten ontstaan waarbij onze uitgevoerde werkzaamheden in samenwerking met M.P. Drijvers weer van toepassing zullen zijn. Met onze deelname en werkzaamheden aan dit project hebben we laten zien dat we bekwaam zijn om grote projecten zoals deze uit te voeren.”

Meer informatie over FIVOMONT INTERIEURAFWERKING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!