Fondsen Starterslift weer open voor innovatieve ondernemers

  • Regionale ontwikkeling

Innovatieve startende ondernemers uit West- en Midden Brabant kunnen weer bij Starterslift weer aankloppen voor financiële hulp bij het opzetten van hun bedrijf. Hiervoor is 3 miljoen euro beschikbaar.

Fondsen Starterslift weer open voor innovatieve ondernemers

Voor de verdeling van dit bedrag in goede banen te lijden, zijn er twee nieuwe fondsen opgericht. Nieuw hieraan is dat de financiering verstrekt kan worden als de onderneming nog in de opstartende fase zit.

Pre-Seed fonds

Leningen uit het Pre-seed fonds kunnen gebruikt worden om voorbereidingen te treffen voor het oprichten van een bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn het laten uitvoeren van een commercieel haalbaarheidsonderzoek of het beschermen van het idee. Voor dit fonds is 1 miljoen euro beschikbaar en kunnen leningen tot € 35.000 worden verstrekt.

Proof of Concept fonds

Een ander nieuw fons is het Proof of Concept fonds. In dit fonds is 2 miljoen euro beschikbaar, waaruit bedragen tot € 125.000,- kunnen worden ingezet. De financiering kan beschikbaar worden gesteld als lening of als aandelenkapitaal. Het Proof of Concepts fonds is specifiek bedoeld om technische haalbaarheid aan te tonen.

Open voor aanvragen!

Beide fondsen kenmerken zich door de gunstige voorwaarden. Starterslift moedigt startende ondernemers met innovatieve plannen van harte uit, zich aan te melden. De fondse staan open voor aanvragen.

1e lening verstrekt aan 4me.mobi

De eerste financiering uit de nieuwe Starterslift fondsen is inmiddels verstrekt aan het bedrijf 4me.mobi. 4me is gespecialiseerd in het technisch en commercieel ontwikkelen van retailconcepten gericht op smartphone gebruikers. De financiering wordt gebruikt voor de ontwikkeling van MyMessage, een digitale boodschap die op een wenskaart of cadeau geplakt kan worden.

Voor meer informatie over Starterslift kijk op www.starterslift.nl of stuur een e-mail naar info@starterslift.nl.

Meer informatie over Starterslift:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!