Fontys ICT studentenstrijden om ICTalent Award 2017

  • Onderwijs & Training

Fontys Hogeschool ICT organiseert op donderdag 18 mei de 5e editie van de ICTalent Awards. Dit jaar voor de eerste keer ook als eventpartner van de Dutch Technology Week.

Fontys ICT studentenstrijden om ICTalent Award 2017

Acht deelnemende groepen gaan met elkaar de strijd aan om die felbegeerde ICTalent Award en de hoofdprijs van € 2000 per persoon. Middels een 2-minute pitch moeten zij het publiek overtuigen van de kracht van hun product. Lukt dit? Dan komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan voor een deskundige jury. Uiteindelijk beslist de jury wie naar huis gaat met de ‘ICTalent Award 2017 naar huis gaat. Daarnaast is er ook een ‘Audience Award’ en een ‘Viral Award’.

Trots delen centraal

ICTalent Award is toonaangevend en innovatief. Het biedt inspiratie en zorgt voor kennisdeling tussen studenten van verschillende studierichtingen. Bij de opleiding Fontys HBO-ICT worden mooie en innovatieve projecten gerealiseerd. Het delen van trots staat centraal tijdens de ICTalent Awards. Daarnaast is er veel vraag in het bedrijfsleven naar ondernemende studenten: studenten die initiatief en lef tonen. ICTalent Awards is bij uitstek een middel om dat over te dragen en aan te tonen.

Programma

Het programma start om 15.30 uur in de aula van gebouw R5 op de Campus Rachelsmolen in Eindhoven met een ICTalent-Markt: alle deelnemers tonen hun werkende prototypes. Vervolgens opent Ad Vissers, directeur Fontys Hogeschool ICT, om 16.00 uur de ICTalent Award show. Daarna volgen de 2-minute-pitches, gevolgd door het stemmen. Uiteindelijk komen de drie deelnemers met de meeste stemmen terecht in de finale. Na de finale worden de winnaars bekend gemaakt en is er vanaf 17.30 uur een gezellige (netwerk)borrel. De entree is gratis, iedereen is van harte welkom! Het event krijgt een Amerikaans tintje door de aanwezigheid van presentator Michael Diederich van BOOM Chicago.

Meer informatie over Fontys:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!