Food to Fit helpt innovatieve food-ondernemers op weg

  • Agrofood & Biobased

Het programma Food to Fit neemt innovatieve ondernemers mee in de kansen die AgriFood Capital als economisch platform biedt binnen het thema voeding en gezondheid.

Food to Fit helpt innovatieve food-ondernemers op weg

AgriFood Capital als inspirator, verbinder en versneller van innovaties. En als expert in consortium vorming, projectmanagement en business development. Binnen AgriFood Capital worden ondernemers begeleid bij het ontwikkelen, testen en financieren van projecten zoals voeding voor specifieke doelgroepen (bijv. ouderen en kinderen) en nieuwe vitaliteitsconcepten. 

Ambassadeurs gedachtegoed Food to Fit

Food to Fit wordt actief ondersteund door vijf succesvolle ondernemers in de regio. Zij hebben hun innovaties binnen AgriFood Capital tot stand gebracht en vervullen een voortrekkersrol in het voedings- en gezondheidsprogramma van AgriFood Capital.

Ondernemersbijeenkomsten in de regio

Bent u een MKB-ondernemer in de food sector? Ontwikkelt u producten voor specifieke doelgroepen? Of bent u op zoek naar nieuwe business mogelijkheden op dit terrein? Dan kunnen onze ondernemersbijeenkomsten uitkomst bieden! In samenwerking met OndernemersLift+ en Food Park Veghel organiseren we dit jaar vier bijeenkomsten in de regio.

Datum

Thema

24 maart 2015 Op weg naar personalised food
21 mei 2015 Vitaliteitsconcepten
5 november 2015 Herformulering van producten
12-20 oktober 2015 Dutch AgriFood Week

Food to Fit Innovatie Challenge

In 2020 is Noordoost Brabant een van de gezondste en vitaalste regio’s van de wereld. Gezonde voeding kan een goede bijdrage leveren aan het beperken van de stijging van de zorgkosten. Ondernemers, onderwijs en overheid werken samen aan innovaties op het gebied van voeding en gezondheid. Dankzij nieuwe voedingsconcepten eten we gezonder en blijven we langer vitaal. 

De regio is de kraamkamer van de nieuwe food economie. Er zijn optimale faciliteiten voor innovatieve, eigenwijze ideeën en bedrijven, die in de toekomst de leiding nemen in onze voedselvoorziening. Noordoost-Brabant is de broedplaats voor de nieuwe food-economie, op het grensvlak van voeding en gezondheid. Deze regio wil nationaal en internationaal koploper zijn als het gaat om het tot ontwikkeling komen van nieuwe business in deze markt, die de komende jaren sterk zal groeien. Lees hier meer over de Food to Fit Innovatie Challenge.

Business Club Food to Fit

In 2015 wordt de nieuwe Business Club Food to Fit opgericht. In deze Business Club treffen beginnende en gevestigde ondernemers uit de agrifood en health sector elkaar. Dat gebeurt op informele wijze met een sportief tintje.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!