Gastronomisch Groots met een zachte G!

  • Zakelijke dienstverlening

Op vrijdag 13, zaterdag 14, zondag 15 en woensdag 18 juni 2014 stond de concertreeks van Guus Meeuwis alweer voor de negende keer op het programma in het Philips Stadion. Avant-Garde had voor haar gasten een speciaal concertarrangement samengesteld.

Gastronomisch Groots met een zachte G!

Bij het met een Michelinster bekroonde restaurant was het niet alleen muzikaal maar ook gastronomisch Groots met een zachte G! De gasten genoten vanaf de business-seats van Guus Meeuwis, maar voorafgaand aan het concert ook van een ontvangst met een glaasje bubbels, 4-gangendiner inclusief wijnarrangement, ijswater, amuse, prachtige zitplaatsen en een sfeervolle naborrel!

Groots met een zachte G 2015

In 2015 is het weer tijd voor feest! Guus Meeuwis bezoekt in 2015 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 10e editie van zijn Groots met een zachte G concerten! Ga voor een sfeerimpressie naar facebook.com/RestaurantAvantGarde

Mocht u interesse hebben in het concertarrangement van Avant-Garde op vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2015, stuurt u dan een e-mail ter attentie van Roel Jereskes naar: info@restaurantavantgarde.nl met uw telefoonnummer en adresgegevens.

Meer informatie over AVANT-GARDE VAN GROENINGE, RESTAURANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!