home » projecten » Bouw »

Gebr. De Leeuw lanceert multifunctionele boorstelling

  • Bouw

Gebr. De Leeuw, werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, heeft onlangs een nieuwe innovatieve ontwikkeling gelanceerd. Met de komst van de boorstelling, een uniek en multifunctioneel concept, wil het bedrijf de bouwsector ontlasten van diverse, nu nog, arbeidsintensieve werkzaamheden.

Gebr. De Leeuw lanceert multifunctionele boorstelling

De boorstelling, zowel ontworpen als gebouwd door Gebr. De Leeuw, kan in verscheidende expertises worden ingezet omdat deze op multifunctionele wijze palen en ankers trillingvrij de grond in kan schroeven vanuit alle hoeken. Daarnaast kan de boorstelling met gemak funderingspalen in de bodem schroeven, grautkolommen en grautankers plaatsen én door kade muren heen boren met behulp van een diamantboor.

Over Gebr. De Leeuw

Gebr. De Leeuw ontwikkelt in eigen beheer materieel ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw dat op een positieve manier bijdraagt aan het milieu, CO2-reducerend is en dus ook maatschappelijk verantwoord is. Daarnaast vindt het bedrijf het erg belangrijk dat hetgeen ze bedenken en produceren, bijdraagt aan het welzijn van haar personeel. Gebr. De Leeuw geeft dan ook aan trots te zijn op de op de boorstelling en andere ontwikkelingen waardoor het bedrijf zich dagelijks kan blijven vernieuwen.

Meer informatie over LEEUW B.V., GEBR. DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!