Gemeente Eindhoven bereidt voor op het nieuwe werken

  • Technologie

Gemeente Eindhoven staat aan de vooravond van het implementeren van het nieuwe werken binnen de organisatie. Hierbij faciliteert de IT afdeling de medewerkers van de organisatie met een flexibele IT infrastructuur, onafhankelijk van tijd en plaats.

Gemeente Eindhoven bereidt voor op het nieuwe werken

Alle 2000 medewerkers gaan daarom in deze nieuwe E-werkplek, werken op een Windows 8.1 laptop of tablet met Microsoft Office 2010 die de oude desktop systemen met Windows XP en Office 2003 gaat vervangen.

Samenwerking met @The Academy

Om dit in goede banen te begeleiden en straks in de nieuwe omgeving de medewerkers goed te kunnen ondersteunen vanuit de IT afdeling, heeft unitleider Applicaties Bart Kuiper samen met @The Academy een opleidingsprogramma opgesteld voor de functionele beheerders en servicedesk medewerkers.

In dit opleidingsprogramma komen de belangrijkste office applicaties aan bod zoals Word en Excel, de nieuwe Windows 8.1 omgeving en programma’s zoals Lync die de communicatie tussen medewerkers faciliteert. In het opleidingsprogramma worden 60 medewerkers voorbereid om de overgang naar de nieuwe E-werkplek goed te kunnen begeleiden.

Proactief

De samenwerking tussen gemeente Eindhoven en @The Academy kenmerkt zich door proactief, ook tijdens het opleidingstraject, de voortgang goed te blijven monitoren en evalueren om zodoende elkaar feedback te geven en waar nodig bij te sturen. Dit draagt in belangrijke mate bij aan het succesvol uitvoeren van een opleidingstraject met een maximaal opleidingsrendement, waarbij de opgedane kennis en kunde direct binnen de organisatie ingezet kan worden.

Meer informatie over @THE ACADEMY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!