Geslaagde 21ste editie van VDL golfdag

  • Zakelijke dienstverlening

Vrijdag 4 juli was het toneel van de jaarlijkse VDL golfdag op Best Golf. Het toernooi staat bekend als de grootse bedrijfsgolfdag van Nederland met meer dan 800 deelnemers.

Geslaagde 21ste editie van VDL golfdag

Om er voor te zorgen dat ook de 21ste editie een groot succes zou worden, zijn er ook dit jaar weer nieuwe accenten ingebracht. Zo is er op het middenterrein een prachtige tent neergezet met een trendy lounge en is er gebruik gemaakt van nieuwe food stands.

Golfclinic

Om half tien startte de ontvangst van de gasten door Restaurant | Brasserie Dimples met Illy café en mini-aardbeientaartjes. Zo'n 300 golfers namen deel aan het toernooi dat werd gespeeld op drie verschillende golfbanen, te weten Gendersteyn, Eindhovensche en natuurlijk op Best Golf zelf. Ook werden ruim 350 gasten ontvangen, die op De Schoot, de Tongelreep en op Best Golf zelf een golfclinic gingen volgen.

Borrel

Ondersteund door warm en droog weer verliep deze grote operatie vlekkeloos, waarna alle gasten rond 18.00 uur weer present op Best Golf waren voor de borrel. Ten behoeve van onze Duitse gasten waren binnen en buiten TV-schermen opgehangen om de kwartfinale Frankrijk-Duitsland te kunnen volgen. Tevens konden de avondgasten zich voegen bij de aanwezigen.

Uitgebreid menu

Na de prijsuitreiking werd er genoten van uitgebreide maaltijden vanuit 6 verschillende food stands en buffetten, waaronder tapas, Thai food, Grill gerechten en een zeer groot kaasassortiment. Uiteraard kon een grandioze muzikale omlijsting niet ontbreken, welke werd ingevuld door de uitstekende partyband The Recipe en Charly Luske.

Het feestgedruis hield aan tot in de kleine uurtjes. Resumerend kunnen VDL, Best Golf en Dimples weer spreken van een goed geslaagde golfdag en dito organisatie.

Meer informatie over BEST GOLF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!