“Goede digitalisering zorgt voor bewuste en beheersbare groei”

  • Logistiek & Vervoer

In de transport en logistiek draait het om flexibiliteit. Dat weten de mensen van MobiCoach als geen ander. Het Osse bedrijf richt zich op het maken van Fleet Management Systemen. Aan het woord; Harry Breukelman van Compass Transport.

“Goede digitalisering zorgt voor bewuste en beheersbare groei”

Breukelman, directie van Compass Transport, geeft aan dat hij te kampen had met verschillende problemen alvorens hij in contact kwam met MobiCoach. “We hadden erg veel administratieve handelingen die we moesten verrichten. Als gevolg daarvan was er veel telefoonverkeer. Dat is natuurlijk niet efficiënt. Daarbij komt ook dat wij geen automatische vaststelling van uren en vergoedingen afkomstig uit het cao.”

Mobicoach: stabiele en betrouwbare data

Het directielid geeft aan blij te zijn in contact te zijn gekomen met het bedrijf uit Oss. “Na een gedeeltelijke overname van Veurink Transport kwamen wij in contact met MobiCoach.” Breukelman vervolgt: “Op dat moment waren wij nog totaal niet bekend met boordcomputers.” Na een tijd met MobiCoach te hebben gewerkt, geeft Breukelmans aan dat zijn verwachtingen zijn overtroffen."MobiCoach zorgt voor stabiele en betrouwbare data, beter dan verwacht!”

Goede digitalisering en ICT

Compass Transport is actief in het distributievervoer van pallets in de Benelux en delen van Duitsland. “We hebben bewust de keuze gemaakt voor een beheersbare groei, hierdoor is onze kwaliteit in de loop der jaren gewaarborgd”, aldus Breukelman. “Verder hebben goed en jong materieel waardoor we weinig uitval hebben”. Daarnaast beschikken we over een goede digitalisering en goede ICT”, besluit de directeur met een knipoog.

Samenwerking

In maart 2016 is een samenwerkingsverband gestart met Gebr. Van Eijk Transport uit Asten, ook actief in eenzelfde type distributievervoer. Hoewel Compass alleen met vaste boordcomputers reed, gaf de jarenlange ervaring van Compass met MobiCoach Van Eijk het vertrouwen te starten met de uitrol van het mobiele fleet management systeem MobiScout Mobile. Na de implementatie bij Van Eijk, heeft ook Compass ervoor gekozen om drie auto’s van een smartphone te voorzien. Op deze manier opent digitalisering voor beide bedrijven de deuren naar een toekomst vol mogelijkheden.

Meer informatie 

Meer weten over de mogelijkheden die Mobicoach biedt? Bel naar (0412) 690690 of stuur een email naar info@mobicoach.nl.

Meer informatie over MOBICOACH B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!