Goede koffie en lekker water dragen bij aan tevreden medewerkers

  • Zakelijke dienstverlening

Waterlogic is leverancier van waterkoelers en koffiesystemen voor op kantoor. Het bedrijf verzorgt daarmee de lekkerste koffie en heerlijk gekoeld water. Een voorwaarde voor het optimaal functioneren van werknemers.

Goede koffie en lekker water dragen bij aan tevreden medewerkers

Koffie als kickstart

Voor een fijne start van hun werkdag beginnen veel mensen met een lekker warm bakkie koffie. Zwart, met melk en suiker of een heerlijke cappuccino, feit is dat koffie drinken een soort geluksmoment teweegbrengt. Een kleine opkikker waarmee we de dag fris en vol goede moed beginnen.

Goede koffie is een visitekaartje

Maar koffie is meer. Goede koffie maakt deel uit van het visitekaartje van je bedrijf. Wat schotel je je klanten voor? Goedkope, waterige en smaakloze koffie of een bakje kwaliteit? Een goed kopje koffie wordt herkend, gewaardeerd en blijft hangen. En het is misschien wel de makkelijkste manier om een goede indruk achter te laten.

Kwaliteitsautomaten en hoog serviceniveau

Watercompany levert kwaliteitskoffie. Het bedrijf was al langer bekend om zijn uitstekende waterkoelers voor op kantoor, maar kon de vraag naar goede koffie niet langer negeren. Sindsdien zijn de koffieautomaten een groot succes gebleken. Naast goede en lekkere koffie heeft dit alles te maken met de aandacht die Watercompany aan haar klanten besteedt. De service is van een hoog niveau. Onderhoud en probleemopvolging zijn snel en efficiënt. En dat lijdt vanzelfsprekend tot tevreden klanten.

Arbo dienstverlener tevreden klant

Eén van hen is Argo Advies. Voor Argo Advies is goede koffie en lekker water een uitgemaakte zaak. Het bedrijf in de arbo dienstverlening is gespecialiseerd in arbeidsverzuim. Er wordt door Argo Advies bewust niet van ziekteverzuim gesproken. De dienstverlener weet namelijk dat ziekte slechts één van de oorzaken van verzuim is. Door arbeidsverzuim bij bedrijven tot de kern te herleiden weet Argo Advies dit voor een groot deel terug te brengen.

Expertisecentrum voor gezondheid en vitaliteit

Een goede gezondheid en een hoge medewerkerBrigit Fasen tevredenheid dragen positief bij aan minder arbeidsverzuim. Daarom was het voor office manager Brigit Fasen heel logisch om voor de kwaliteitskoffie en goede waterkoelers van Watercompany te kiezen. Voor haar eigen medewerkers, voor klanten en het nieuw opgezette expertisecentrum in Nieuwegein waar gezondheid en vitaliteit centraal staan.

Warme kennismaking

“We hebben voor Watercompany gekozen vanwege de goede lekkere koffie, maar ook vanwege de combinatie met waterkoelers”, vertelt Fasen. Dat gebeurde niet voordat zij en accountmanager Lars Vissers de koffie zelf geproefd hadden tijdens de NAC Business Fair. “Zoiets koop je niet op papier.”

Complimenten

Hun boodschap naar Watercompany is kort en helder: “Ga vooral zo door qua servicegerichtheid en marketing. Maar natuurlijk ook met het leveren van lekkere koffie. Laatst hadden we al een partij die vroeg waar onze koffie vandaan kwam.” Een groot compliment als het aan Argo Advies ligt.

Auteur: Bouke Tuit

Meer informatie over WATERLOGIC:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!