Grootste fiets- en wandelportal dankt veel aan SuperOffice

  • Zakelijke dienstverlening

Een intelligent CRM systeem kan veel betekenen voor je organisatie. Met de relatiebeheer software van SuperOffice hebben al veel bedrijven een efficiencyslag gemaakt. Zo ook fiets- en wandelportal route.nl.

Grootste fiets- en wandelportal dankt veel aan SuperOffice

Klantcontacten managen

SuperOffice is een bekende naam in de CRM markt, de relatiebeheer software wordt wereldwijd gebruikt. Het is gebruiksvriendelijke software die erg geschikt is voor het MKB. Het CRM pakket van SuperOffice helpt bedrijven om hun klantcontacten beter te kunnen managen. Dit gebeurt aan de hand van klantcontactinformatie, maar ook gesprekken, (marketing)activiteiten, vervolgacties en openstaande verzoeken. Door al deze informatie centraal op te slaan, worden werkprocessen efficiënter.

Efficiënter werken met SuperOffice

Die efficiencyslag kan Martin Bruin van route.nl beamen. “We hebben een slag in de organisatie gemaakt. Alles gaat nu vanuit SuperOffice.” Bruin is naast route.nl ook verantwoordelijk voor de gemeentegidsen van LokaalTotaal en behaalde daar al een flinke kostenbesparing: “Waar we voorheen anderhalve dag nodig hadden om een adressenregister te maken, gebeurt dat nu in een dag. Of de facturatie bijvoorbeeld, vroeger kostte ons dat 1,5 dag nu nog maar 1,5 uur.”

Koppeling met Exact

Oude systemen waren een stuk minder efficiënt dan SuperOffice. Gegevens moesten vaak opnieuw worden ingevoerd. “Nu halen we alles in één keer uit het systeem, de hele adressenindex.” En waar facturen handmatig werden verwerkt, kent SuperOffice handige koppelingen met Excel en Exact. Het scheelt uren werk. “Daar kun je dan ook weer je bezetting op aanpassen.”

Snelle feedback vanuit SuperOffice

Bij route.nl gaat het tot nog toe vooral om de prospect database. “De rest moeten we nog stappen in maken. Maar het is een vrij makkelijk pakket. En het is ook een plezierige samenwerking met SuperOffice. Zo krijg je snelle feedback via een chat-functie. Ook mensen uit Scandinavië (SuperOffice is van oorsprong een Noors bedrijf red.) zitten er bovenop.”

Platform voor gratis fiets- en wandelroutes

Route.nl is de grootste routesite van Nederland en België. Op route.nl vind je tal van gratis fiets- en wandelroutes. Deze zijn met zorg samengesteld door VVV, Staatsbosbeheer, Vereniging Natuurmonumenten, Falk, route.nl en vele partners. De fiets- en wandelroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen. In Nederland, maar ook in België en de grensstreek met Duitsland.

Grootste van Europa

Het interactieve platform (je kunt er o.a. routes bekijken, delen, via GPS volgen en gebruikmaken van een handige app) is een initiatief van Falk. Falk kennen we van een breed scala aan auto-, fiets- en wandelkaarten. Bruin heeft grootse plannen met route.nl: “We zijn nu nog de grootste fiets- en wandelportal van Nederland, straks van de EU.”

Website van het jaar

Die uitspraak van Bruin komt niet uit het niets. Route.nl heeft al flinke mijlpalen bereikt. Stonden er in 2013 maar liefst 2.000 gratis fietsroutes op de website, een jaar later waren dat er alweer 2.600. Ook werd route.nl in 2014 genomineerd voor website van het jaar. Route.nl is daarmee een portal geworden om rekening mee te houden. Zowel voor de consument als adverteerders.

CRM van SuperOffice

Om het content management systeem achter route.nl in goede banen te leiden, maakt Bruin dankbaar gebruik van SuperOffice. Inmiddels kent de directeur de vele toepassingen van het handige CRM pakket: “Ik ben een halve specialist geworden”, klinkt het met een lach.

Eenvoudig en veelzijdig

Volgens Bruin is de software van SuperOffice eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd erg veelzijdig. “SuperOffice heeft ons geholpen om processen en systemen anders in te richten, terug te brengen tot eenvoud. SuperOffice helpt bij het verbeteren van de workflow.” Maar dat niet alleen, ook het inrichten van de prospect database en koppelingen met Exact zijn zaken die de directeur waardeert.

Betaalbaar CRM pakket

Wie denkt dat een complete CRM oplossing duur is, vergist zich. “Het zijn geen Oracle toestanden, het kost zeker geen miljoenen”, benadrukt Bruin.

Meer informatie over SUPEROFFICE BENELUX B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!