HAS Hogeschool en N&S Academy slaan handen ineen

  • Agrofood & Biobased

De kwaliteit van voedsel is enorm belangrijk. De voedingsindustrie zit te springen om goede kwaliteitsmanagers. HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en N&S Academy hebben daarom de handen ineen geslagen.

HAS Hogeschool en N&S Academy slaan handen ineen

De instellingen ontwikkelden samen de leergang Quality and Business Improvement in Food. Dit is een complete opleiding speciaal gericht op kwaliteitsmanagers in de voedingsindustrie. Deze start in september 2013.

HAS Hogeschool en N&S Academy streven ernaar om zowel kleine als grote bedrijven in de foodsector te adviseren bij het maken van een professionaliseringsslag  waar het gaat om kwaliteitsmanagement op tactisch/strategisch niveau. De HAS en N&S Academy werken  samen omdat ze in elkaar een betrouwbare en natuurlijke partner zien met aanzien in de foodsector.

Inhoud leergang

De leergang Quality & Business Improvement in Food is een traject dat professionals in de food- en agribusiness opleidt. De focus ligt op de bedrijfsmatige en technologische kant van het kwaliteits- en verbetermanagement binnen food bedrijven. Cursisten leren kwaliteits- en verbetervraagstukken beschrijven, analyseren en oplossen. Aan het einde van de leergang zijn ze in staat om vanuit een bedrijfskundig én een technologisch perspectief voor een bedrijf in de food-business het kwaliteits- en verbeterbeleid op een praktische wijze, strategisch en operationeel vorm te geven.

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!