Health Promoters, hét goede doel van Sandton Hotels

  • Innovatie & MVO

Vrienden van de Health Promoters, waaronder Sandton Hotels, organiseren op 1 september 2017 een uniek golfevenement op Golfclub Kleiburg in Brielle waarbij er in elke flight een bekende Nederlander meespeelt.

Tijdens deze golfdag steunt u het goede doel dat zich inzet tegen sterfte door eenvoudige ziektes. Health Promotion South Africa Trust ® is een non-profitorganisatie die voorlichting en training geeft op het gebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten, in de townships van zuidelijk Afrika.

Arrangement

Een flight voor 3 personen bedraagt € 750,- of u kunt zich ook inschrijven per persoon voor een bedrag van € 250,-. Dit is inclusief ontvangst met koffie en gebak, lunchpakket, aangeklede borrel, snack met drankje op de baan en diner. Aan élke flight wordt een celebrity toegevoegd.

U kunt zich direct aanmelden

Meer over Sandton Eindhoven

Driesterren deluxe hotel Sandton Eindhoven biedt de gast een viersterren product en een vijfsterren beleving. Het hotel in Eindhoven staat midden in de samenleving en doet regelmatig iets terug voor de stad. Wilt u meer informatie, neem dan contact op via (040) 2121330 of mail naar eindhoven@sandton.nl.

Meer informatie over SANDTON EINDHOVEN CENTRE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!