home » projecten » Bouw »

Heembouw realiseert nieuwe productiefaciliteit Allseas in Heijningen

  • Bouw

Op bedrijventerrein Dintelmond in Heijningen realiseerde Heembouw onlangs een nieuwe productiefaciliteit met kantoor voor Allseas: wereldleider op het gebied van zwaar hijswerk en de installatie van offshore-pijpleidingsystemen en onderwaterconstructies.

Heembouw realiseert nieuwe productiefaciliteit Allseas in Heijningen

De nieuwe productiefaciliteit is ontworpen door Habeon Architecten, onderdeel van Heembouw Groep, en wordt gebruikt voor het fabriceren en testen van grote werktuigen en constructies voor Allseas’ eigen schepen en projecten. Donderdag 27 september overhandigde Heembouw symbolisch de sleutel aan Allseas en werd de nieuwbouw feestelijk geopend.

Over Heembouw 

Heembouw uit Breda is een bouwonderneming met een duidelijke focus op de toekomst. Zo houdt het bedrijf zich actief bezig met de verduurzaming van haar bedrijfsprocessen en wil zij aan de hand van een strategisch plan tot 2020 in de komende jaren dé onderscheidende bouwonderneming worden voor mens, klant en omgeving. Andere recente voorbeelden van werkzaamheden, uitgevoerd door Heembouw, zijn het distributiecentrum van Rhenus Contract Logistics in Tilburg en het logistiek distributiecentrum van Exeter Property Group in Moerdijk.

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!