home » projecten » Bouw »

Heembouw start met bouw van nieuwe huisvesting Orangeworks in Oss

  • Bouw

Op maandag 29 oktober jongstleden is Heembouw uit Breda begonnen met de aanvang van de grondwerkzaamheden van de nieuwe huisvestiging voor Orangeworks in Oss. De bedrijfshal met kantoor, naar ontwerp van Habeon Architecten, wordt naar verwachting begin juli 2019 opgeleverd.

Heembouw start met bouw van nieuwe huisvesting Orangeworks in Oss

Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert proces equipment voor de voedingsmiddelenindustrie en verkoopt en installeert deze wereldwijd. Bij het bedrijf werken inmiddels 100 mensen en nog eens 60 mensen worden flexibel ingehuurd.

Efficiencyvoordelen dankzij nieuwe locatie

Directeur Koen Verstegen: ’Orangeworks groeit uit haar jasje. Afgelopen jaren is het personeelsbestand sterk toegenomen en we verwachten nog verder te groeien. De nieuwe locatie ligt voor ons ideaal op het kruispunt van de A59 en de A50. Bovendien levert het samenbrengen van twee vestigingen naar één nieuwe locatie efficiencyvoordelen op. Voor Orangeworks en haar personeel is dit een belangrijke mijlpaal in de bestaansgeschiedenis van het bedrijf na bijna 50 jaar in Mill en 30 jaar in Veghel gevestigd te zijn geweest.’

Open karakter

Aberdeen Standard Investments treedt op namens belegger ASELI, een vastgoedfonds dat belegt in logistiek vastgoed in Europa, voor de nieuwe huisvesting van Orangeworks en heeft een 15-jarige huurovereenkomst met de huurder gesloten. Het ontwerp van Habeon Architecten kenmerkt zich door de hoogwaardige uitstraling en het open karakter. De productiehal wordt door middel van veel glas verbonden met het kantoor. Het Keltenbos, waaraan het gebouw grenst, loopt als het ware over in het terrein rondom het gebouw en in combinatie met de vijver die voor het pand zal komen, creëert dit een rustige, aantrekkelijke werkplek.    

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!