Help, technici tekort!

  • Arbeidsmarkt

Ardee BV uit Bergen op Zoom geeft als penvoerder van het project Human Capital, een initiatief van REWIN en BOM en het Dutch Instituut World Class Maintenance (DI-WCM), een boekje uit: Help, technici tekort!

Help, technici tekort!

In dit boek wordt het volgende beschreven:
1)    Uit het onderzoek blijkt dat we jaarlijks 2 tot 3% technici tekort komen;
2)    hoe kunnen we het onderwijs bewegen tot meer praktijk naast de theorie;
3)    kan de krimpende capaciteit niet beter verdeeld worden over de hoeveelheid werk?

Ardee constateert niet alleen het groeiende probleem maar doet ook suggesties tot een oplossing en probeert met dit boek alle belanghebbenden te mobiliseren. Bedrijfsleven en onderwijs doordringen van het probleem en het verder uitwerken van initiatieven om de grootste nood te lenigen.

Op dit moment heeft Ardee een uitgewerkt ontwerp van een mobiele praktijkinstallatie klaarliggen. Scholen en bedrijven kunnen gebruik maken de mobiele praktijkinstallatie als aanvulling op het praktijkgedeelte voor het opleiden van studenten en personeel. Deze mobiele installatie is een waterbehandelingsinstallatie, die wordt gebouwd in een trailer/oplegger, waarbij het tot stand komen van het basisontwerp een samenwerking is van waterschappen en drinkwaterbedrijven.

Voelt u zich aangesproken en wilt u uw bijdrage leveren? Hierbij de verwijzing naar de website voor de elektronische versie van het boekje en neem contact op. Wij vernemen graag op welke wijze uw onderneming kan bijdragen.

Meer informatie over ARDEE B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!