Herenboeren vallen letterlijk en figuur in de smaak

  • Agrofood & Biobased

Brabant enthousiast maken voor Herenboeren. Dat is wat de vier Brabantse Herenboereninitiatieven beogen met ‘hun’ We are Food-maand Samen Voedsel Produceren. Inmiddels zijn we net over de helft van september en één ding is duidelijk. De rondleidingen met picknick op de Herenboerderij in Boxtel vallen letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Herenboeren vallen letterlijk en figuur in de smaak

Het spits werd in de eerste week van september afgebeten door Herenboeren Breda. Zowel op het Groenplein in De Nieuwe Veste als tijdens de informatieavond elders in de stad was er een mooie en betrokken groep toehoorders.

Een rondleiding over de Herenboerderij

Maar hoe interessant een presentatie binnen ook kan zijn, er gaat toch niets boven een rondleiding over de Herenboerderij, met een heerlijke picknick toe. Datzelfde bleek een dag later, toen zo’n 25 geïnteresseerden in Herenboeren Rijk van Dommel en Aa te Helmond de Herenboerderij bezochten. Ook werd er in Helmond een infoavond georganiseerd, waar zo'n 15 mensen samenkwamen voor een toelichting op het concept. En zaterdag 15 september maakte de week van Herenboeren Hart van Brabant een vliegende start. Zo’n 50 mensen uit Tilburg en omgeving kwam met de auto en de fiets naar Boxtel voor hun live kennismaking met de Herenboerderij.

Herenboeren evenementen

Deze week staan Tilburg nog diverse mooie evenementen te wachten, waarna Boxtel de We are Food-maand september afsluit. Interesse in een van de Herenboeren evenementen? Kijk hier voor data en locaties.

Oktober: #Datafood

Volgende maand staat We Are Food in het teken van #Datafood. Snel opkomende data technologieën gaan de hele Agrifood keten - van grond tot mond - fundamenteel veranderen. In dat kader wordt op 30 oktober in 's-Hertogenbosch het #DATAFOOD Startup Festival georganiseerd. Tijdens dit festival krijgen data gedreven innovatieve startups in de agrifood sector de mogelijkheid om in gesprek te gaan met grote corporates zoals KNP en Unilver en zullen 1 op 1 gesprekken georganiseerd worden met potentiële investeerders. Innovatieve startups op het snijvlak van data en food kunnen zich hiervoor aanmelden.

Meer informatie over We are food:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!