home » projecten » Bouw »

Herontwikkeling Waterstraat/St.Sebastianusstraat Herpen

  • Bouw

Woningcorporatie Mooiland is gestart met de bouw van 25 huurwoningen en vijf koopwoningen in het centrum van Herpen, gemeente Oss.

Herontwikkeling Waterstraat/St.Sebastianusstraat Herpen

Het herontwikkelingsproject Waterstraat en St.Sebastianusstraat krijgt hiermee vorm.

Dit project Waterstraat/St. Sebastianusstraat is een groene en vriendelijke nieuwe wijk in het centrum van Herpen. De wijk krijgt een gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn verdeeld in blokken van twee, drie of vier woningen. Daarnaast kennen de diverse woonblokken verschillende dakvormen. Deze wijk kent een mix van koop en huurwoningen.
De herontwikkeling van Waterstraat/St. Sebastianusstraat sluit goed aan bij de sfeer die het dorp Herpen uitstraalt. Herpen, vlakbij de Maas, is landelijk met veel groen en inspirerende natuurgebieden zoals Herperduin. Herperduin is een prachtig natuurgebied in de gemeente Oss, even ten westen van Herpen.

Koopwoningen

Mooiland bouwt vijf koopwoningen in dit plan. Deze woningen zijn geschikt voor iedereen. Zowel gezinnen als ouderen kunnen hier met veel plezier van het leven genieten. Er zijn diverse indelingen mogelijk waardoor de woning aan de wens van de koper aangepast kan worden. Meer informatie over de koopwoningen.

Huurwoningen

De 25 huurwoningen die Mooiland bouwt, worden ook wel nultredenwoningen genoemd. Alle basisvoorzieningen zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer zijn op één verdieping. Er zijn geen drempels of treden in de woning. Dit maakt het voor bewoners mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen. Senioren met een leeftijd van 60 jaar en ouder komen voor deze woningen in aanmerking.

Feestelijke bijeenkomst

Op vrijdag 30 november a.s. viert Mooiland op feestelijke wijze de start van de bouw.

Meer informatie over MOOILAND :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!