Het 'Huis van Organisatie Ontwikkeling' van Alba-academie

  • Zakelijke dienstverlening

Alba-academie streeft er naar te bouwen aan een gezonde en florerende organisatie. De missie van de organisatie is niet voor niets Welzijn, Welvaart en Wijsheid voor mens én organisatie. Want mensen die schitteren, creëren organisaties die schitteren.

Het 'Huis van Organisatie Ontwikkeling' van Alba-academie

Als geen ander weet de Alba-academie dat schitteren niet kan zonder schuren. Organisaties zijn van nature ontwikkelingsgericht; ze hebben de wil om te leren en te veranderen. Dit brengt een organisatie tot groei. En groei kan nou eenmaal niet zonder “weerstand”. Maar wat als het schuren zorgt voor interne onrust en onvrede, waardoor transities dreigen te stagneren?  Dan bent u welkom bij het Huis voor Organisatie Ontwikkeling.

Huis van Organisatie Ontwikkeling

In het Huis voor Organisatie Ontwikkeling wordt samen gewerkt met professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, verandermanagement en team- en organisatie coaching, om mensen en bedrijven in al hun facetten te ontwikkelen. Samen met u  brengen we hardnekkige, vaak saboterende, patronen in kaart en onderzoeken we wat echt nodig is om uw medewerkers en organisatie tot bloei te laten komen. De Alba-academie daagt u respectvol uit, stelt lastige vragen, confronteert, zet onorthodoxe interventies in, maakt bespreekbaar wat onbespreekbaar is, coacht en traint, om zo duurzame transities in gang te zetten.

0-meting

Daar waar gewenst of nodig, wordt gebruik gemaakt van testen en assessments (0-meting). Vanuit deze harde methodieken, wordt verbinding gemaakt met de onderstroom.

Wilt u weten wat de Alba-academie kan betekenen voor het welzijn van uw medewerkers en organisatie? Nodig hen eens uit voor een eerste kennismaking.

Meer informatie over ALBA-ACADEMIE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!