Hoe duurzaam onderneemt u?

  • Innovatie & MVO

Oproep aan alle duurzame ondernemers in Eindhoven: vraag nu uw keurmerk aan!

Hoe duurzaam onderneemt u?

Voor de derde maal op rij daagt de gemeente Eindhoven duurzame ondernemers uit om het ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ in de wacht te slepen.  In 2011 hebben maar liefst 55 Eindhovense ondernemers het keurmerk ontvangen. In 2010 waren dat er bijna 40. Deze stijgende lijn van duurzame vooruitgang in het bedrijfsleven houden we graag vast.  Daarom wordt het Keurmerk ook dit jaar weer uitgegeven als beloning en stimulans.

Het keurmerk geeft keurmerkeigenaar bovendien de mogelijkheid  om hun klanten te laten zien dat het bedrijf op alle aspecten van duurzaamheid goed scoort. Vanaf nu kunnen alle Eindhovense ondernemers hun kans (weer) grijpen om het keurmerk in 2012 te voeren. Tot 26 februari 2012 kan het ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ aangevraagd worden via www.eindhoven.nl/duurzaamkeurmerk.

Alle informatie op de website
Alle informatie over het keurmerk is te vinden op www.eindhoven.nl/duurzaamkeurmerk. Hier leest u welke spelregels gelden en wat dit keurmerk nou eigenlijk betekent. Heeft u na het bezoeken van de website nog vragen? Mail deze dan naar duurzaamheidskeurmerk@eindhoven.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!