Hoe vinden 120.000 gerechtjes elegant hun weg op een event?

  • Zakelijke dienstverlening

Op de openingsdag van TEFAF (The European Fine Art Foundation) serveerde Maison van den Boer 120.000 gerechtjes. Dat zijn serieuze aantallen, waarbij ook een stukje logistiek komt kijken. Hoe vindt al dat lekkers op een elegante manier zijn weg naar de 10.000 gasten?

Hoe vinden 120.000 gerechtjes elegant hun weg op een event?

Foto: de elegante kar van Maison van den Boer

Ontwerpstudio Annelies Hermsen ontwikkelde een nieuwe kar die er charmant uitziet, en waar toch een flink aantal gastronorm-plateaus inpassen. Tijdens TEFAF 2017 beleefde deze kar zijn primeur.

Meerwaarde

De basis? Een strak wit blok op moderne wielen. De bovenzijde is op een praktische werkhoogte. Zo kan er on-the-spot nog een laatste handeling plaatsvinden, wat voor de gasten een visuele meerwaarde creëert.

Omlijsting

Een ander element is het zwart stalen frame, in de karakteristieke huisvorm van Maison. Aan dit frame trek je de kar makkelijk vooruit. Maar het heeft ook een esthetische functie: als een lijst om een mooi schilderij.

Inzetbaar

De nieuwe karren bieden weer volop nieuwe mogelijkheden voor culinaire innovaties en extra beleving op events. We kunnen niet wachten om ze vaker in te zetten. Ook op uw event? Informeer gerust bij Maison van den Boer.

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!