Hospitality Hockey World Cup in handen van Oseven

  • Zakelijke dienstverlening

Oseven happening and food is, als ‘official supplier’ van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond, verantwoordelijk voor alle VIP- en business-catering & hospitality tijdens het WK Hockey in Den Haag.

Hospitality Hockey World Cup in handen van Oseven

Van 31 mei t/m 15 juni vindt in Den Haag de Rabobank Hockey World Cup plaats. Tijdens dit internationale sportevenement, waarin 15 landen strijden om de wereldbeker, komen ruim 100.000 nationale en internationale bezoekers naar het Haagse Hockey Park om te genieten van 76 hockeywedstrijden. De Hockey World Cup is het grootste sportevenement in Nederland dit jaar. Let's Celebrate Hockey!

Love, energy and food

In c.a. 40 skyboxes, 5 grote lounges, 2 restaurants en 20 business units worden gedurende 16 dagen 65.000 gasten ontvangen. Love, energy and food dus.

In het Hockey Park, een groot centraal hockeydorp, kan men iedere dag terecht van uiteenlopende activiteiten en fantastisch eten. In Brasserie Oseven kunnen alle bezoekers terecht voor een 2-gangen lunch of 3-gangen diner.

Supplier KNHB

Oseven is meer dan 20 jaar supplier van KNHB en toonaangevend in hospitality en food tijdens grote sport events.

Richard Jonker, Algemeen Manager Oseven happening and food: “Het is fantastisch om hospitality-partner te zijn van dit unieke evenement waar vanuit de hele wereld mensen samen komen om te genieten van hockey en hospitality op wereldniveau.”

Ook na de WK Hockey blijft de zomer met Oseven ‘sizzling hot’ met de Transavia Grand Slam Beachvolleybal, rooftop BBQ’s, oranjeborrels en ‘picknick's in the park’.

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!