Hot Spots Overbetuwe Lingewaard in kaart gebracht

  • Toerisme & Recreatie

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen heeft in samenwerking met de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard en lokale ondernemers een nieuw toeristisch boekje op de markt gebracht.

Hot Spots Overbetuwe Lingewaard in kaart gebracht

Wegwijzer voor toeristen

In het boekje vinden toeristen tientallen winkels en boetiekjes, bed & breakfast en hotels, sfeervolle restaurants, streekwinkels en leuke bezienswaardigheden. Ook is er een fietsroute in opgenomen. Het boekje is gratis verkrijgbaar bij VVV’s en ondernemers in beide gemeenten. Uiteraard is de brochure ook digitaal te vinden op vvvoverbetuwe.nl en vvvlingewaard.nl.

Toeristen waarderen boekje over regio

Het idee voor deze uitgave is geboren na het succes van de shoppinggids Overbetuwe die afgelopen jaar op de markt werd gebracht. Vorig jaar hebben toeristen veel gebruik gemaakt van de tips die in de gids waren opgenomen. Genoeg reden om ook in 2013 het product op de markt te brengen. Als verbindend element is een fietsroute toegevoegd op basis van het knooppuntensysteem, die langs de mooiste plekjes van de regio voert. De fikse hoeveelheid streekwinkels aan de route weerspiegelt het landelijke karakter van het gebied.

Presentatie

Het boekje ‘Hot Spots Overbetuwe Lingewaard’ werd afgelopen 24 april tijdens een gezamenlijke presentatie (en gezamenlijk streekontbijt) van gemeenten, bedrijfsleven en RBT KAN gelanceerd.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!