Hulskamp plaatst nieuwe projectoren bij Verkadefabriek

  • Zakelijke dienstverlening

Verkadefabriek is een Art Cinema in ’s-Hertogenbosch met 5 bioscoopzalen variërend van 55 tot 150 stoelen. Onlangs zijn alle zalen omgebouwd van de oorspronkelijke analoge filmprojectoren naar de 4K Digital Cinema projectoren van Sony.

Hulskamp plaatst nieuwe projectoren bij Verkadefabriek

De allernieuwste en revolutionaire toegepaste Sony SRX-R515P projector is een volledig DCI-compliant Ultra HD 4K SRX-D digitaal projectiesysteem dat, dankzij het 15” GUI touchscreen bedieningspaneel met ondersteuning voor bediening op afstand met iOS- en Android tablets, eenvoudig in gebruik is.

Met een lichtopbrengst van 15.000 lumen in combinatie met een contrastratio van 8.000:1 projecteert het systeem levensechte beelden tot 60 frames per seconde, afhankelijk van de geïnstalleerde lens in 2D of 3D.

De Total Costs of Ownership wordt zeer positief beïnvloed, dankzij onder andere een voordelig redundant lichtbronsysteem, die voorzien is van een lampkit met 6 separate lampen die onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren en zorgen daarmee voor een meer dan betrouwbare projectie met een eenvoudige mogelijkheid voor lampvervanging en een uitwasbaar luchtfilter.

Keuze voor 4K

De keuze voor 4K was voor de Verkade Fabriek een belangrijke overweging om te kiezen voor de Sony projectoren om zodoende optimaal in te spelen op de toename van de culturele films op basis van 4K resolutie (4 keer HD-resolutie).

Hulskamp Audiovisueel is volledig gecertificeerd voor de levering-, installatie- en onderhoud van Sony Digital Cinema projectoren.

Meer informatie over HULSKAMP AUDIOVISUEEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!