HydroBusiness verzorgt exploitatie bij Mars

  • Industrie

HydroBusiness, een dochteronderneming van Brabant Water, exploiteert sinds augustus de afvalwaterzuivering van de Mars-fabriek in Veghel. Het bedrijf is volledig verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de installatie.

HydroBusiness verzorgt exploitatie bij Mars

Bedrijfsvoering

De werkzaamheden omtrent de bedrijfsvoering van de installatie bestaan uit het continu online volgen van de prestaties van de installatie, het signaleren van eventuele problemen en het oplossen van deze problemen. Tevens stelt HydroBusiness een (meerjaren) onderhoudsplan op. Vervolgens voert zij het benodigde onderhoud uit, zodat de installatie optimaal blijft functioneren.

Afvalwaterzuivering

Het afvalwater uit de Mars-fabriek bevat restproducten zoals suiker, karamel en chocolade. Met de anaerobe memthane technologie reinigt een bioreactor dit water met behulp van bacteriën en membranen. Het biogas dat bij dit proces vrijkomt, verstookt Mars om energie op te wekken voor gebruik in de fabriek. Dit vermindert de CO2 uitstoot flink.

Over HydroBusiness

HydroBusiness adviseert, ontwikkelt en ontwerpt, financiert, realiseert en exploiteert waterzuiveringsinstallaties voor de levering van industriewater, de behandeling van industrieel afvalwater en van watertransport- en waterdistributienetten. Als exploitant houdt HydroBusiness toezicht op werkzaamheden van aannemers bij het uitvoeren van onderhoud aan de waterzuiveringsinstallaties, watertransport- en waterdistributienetten.

Meer informatie over BRABANT WATER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!