HyperSIS, hét service informatiesysteem voor efficiëntere processen

  • Technologie

Etteplan | Tedopres heeft een ingenieus service informatiesysteem ontwikkeld waarmee service en onderhoud niet alleen wordt vergemakkelijkt, maar ook wordt versneld. Maak kennis met HyperSIS.

HyperSIS, hét service informatiesysteem voor efficiëntere processen

Just in time informatie

Tegenwoordig zijn producten en processen steeds complexer. Daarom is het essentieel om eindgebruikers op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Als een product bijvoorbeeld defect is, stagneert het proces, en dus moet de ‘downtime’ zoveel mogelijk worden beperkt. Maar uit onderzoek blijkt dat onderhoudsmonteurs maar liefst 50 procent van hun tijd naar informatie moeten zoeken. Dit terwijl ze eigenlijk bezig zouden moeten zijn met het onderhoud zelf. Handleidingen zijn vaak te onduidelijk. Dit inefficiënte werken kost bedrijven veel geld. Daarom heeft Etteplan | Tedopres een systeem ontwikkeld waarmee informatie op een interactieve, korte en duidelijke manier wordt gepresenteerd, genaamd HyperSIS.

Interactieve informatie

HyperSIS is een Service Information System dat gebruikers volledige toegang geeft tot technische informatie; op iedere locatie en op elk moment. Deze informatie wordt op een interactieve manier gepresenteerd zoals bijvoorbeeld op een tablet. Met HyperSIS kunnen gebruikers toegang krijgen tot informatie, zoals:

HyperSIS biedt onder andere dé oplossing voor het beter managen van reserveonderdelen en service informatie. Onderdelen en bijbehorende informatie zijn namelijk snel te vinden. En ook troubleshooting is snel, efficiënt en makkelijk met behulp van dit geavanceerde stuk techniek.

Minder afhankelijk van kennisoverdracht

Naast het efficiënter werken met informatie, pakt HyperSIS ook een actueel probleem aan. Er is namelijk een chronisch tekort aan technische mensen doordat er nauwelijks doorstroming vanuit de hts-opleidingen plaatsvindt. Met een ingenieus systeem als HyperSIS is men minder afhankelijk van kennisoverdracht en vormt het tekort aan technisch personeel een minder grote bedreiging. Bovendien voorkomt HyperSIS een hoop ergernissen. Denkt u zelf maar eens aan een onduidelijk en slecht geschreven handleiding. Zou u het product een volgende keer nog kopen?

Meer informatie over ETTEPLAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!