Imtech Inside Workshop bouwt skids en panelen die de hele wereld over zwerven

  • Industrie

U doet wat u kunt om uw omgeving te verbeteren en uw proces of fabriek steeds rendabeler te maken. Van belang is dan dat de basis, uw machines en de omgeving waarin zij staan, in orde is. Imtech kan u hierbij helpen.

Imtech Inside Workshop bouwt skids en panelen die de hele wereld over zwerven

Naast renovatie van bestaande panelen en kasten, in onze werkplaats of op locatie, is Imtech ook in staat voor de klant een geheel nieuw paneel of – kast te vervaardigen. Imtech Industrial Services Zuidwest heeft jarenlange ervaring met het ontwerp en bouwen van besturingssystemen, energieverdelers, lessenaars en instrumentatiepanelen. Imtech kan voor al deze installatie onderdelen het gehele traject van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg regelen.

Imtech heeft als onafhankelijke panelenbouwer ervaring in vrijwel alle industriële markten. De producten die wij binnen deze markten vervaardigen lopen van kleine bedieningskastjes en junctionboxen tot instrumentatiepanelen en besturingskasten voor grote projecten. Wij kunnen dus iedere wens van de klant realiseren.

De panelen van een installatie moeten natuurlijk goed beschermd worden en makkelijk bedienbaar zijn. Imtech kan hiervoor geheel op klantspecificatie, de volgende producten aanbieden:

  • Plaatstalen kasten en -behuizingen
  • Panelen geschikt voor overdruk
  • Instrumentatie opstellingen
  • Modulaire kunststof verdeelsystemen
  • Ergonomische lessenaars
  • Bedieningscabines

Al onze producten worden met veel aandacht en deskundigheid samengesteld en worden ter eindcontrole aangeboden aan onze test afdeling. Belangrijke controlepunten tijdens de FAT zijn dan ook; visuele inspectie, meting, beproeving en functionele werking.
Zo willen wij zeker stellen dat er geen ongewenste situaties ontstaan op locatie. De geleverde producten door Imtech Industrial Services voldoen zo aan de hoge kwaliteitseisen van Imtech en wij hopen daarmee ook aan uw kwaliteitseisen te kunnen voldoen!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!