In de sneeuw werken aan teamgeest

  • Toerisme & Recreatie

Teambuilding is bedoeld om te bouwen aan een groep of team. Vaak heeft u als groep daarbij het doel om de communicatie, samenwerking en sfeer onderling te verbeteren.

In de sneeuw werken aan teamgeest

De ideale teambuilding doet u het beste in een omgeving die niemand echt goed kent. Zo maakt u de teambuilding effectiever.

Teambuilding bij Skidôme

Speciaal voor teambuilding-uitjes voor groepen heeft Skidôme de teambuilding in de sneeuw ontwikkeld. Eerst wordt de hele groep met koffie, thee en wat lekkers ontvangen. Daarna gaat de teambuilding beginnen. Tijdens deze 1,5 uur durende teambuilding doorloopt u een parcours met verschillende spellen in de sneeuw. Zo gaat u bijvoorbeeld samen een skilat lopen en is levend bowlen ook onderdeel van het parcours. Uiteraard heeft u als team tijdens de teambuilding doelen die u wilt bereiken, maar Skidôme zorgt ervoor dat u ook een heleboel plezier hebt. Want gezelligheid en hilariteit horen ook bij deze teambuilding!

Onderlinge band versterken

Het draait dus in teambuilding in de sneeuw om samenwerking, inzet en doorzettingsvermogen. En op ludieke wijze bent u nog eens lekker actief bezig. Ideaal voor een groep die als doel heeft de onderlinge band te versterken! U zult zien dat teambuilding in de sneeuw de groep dichter bij elkaar zal brengen, en daar heeft u na afloop veel profijt van.

Aanvullen met eten en drinken

Natuurlijk is de teambuilding ook te combineren met lekker eten en drinken bij Skidôme in een van de gezellige restaurants en cafés. Er zijn volop mogelijkheden voor een lunch, borrel of diner in de sneeuw. Bij Skidôme waant u zich in een echt wintersportdorp waar gezelligheid voorop staat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gezellig bedrijfsuitje bij Skidôme in Rucphen of Terneuzen? Skidôme maakt graag een offerte op maat voor u!

Testimonial Kazou

Als bedrijf is Skidôme een goeie partner om mee samen te werken. Je kan elkaar vinden tijdens een verkennend gesprek en samen op maat iets uitwerken. Zoals in onze eerste editie hadden we gelijktijdig een vergadering in de rode vergaderzaal met de Kazou hoofdmonitoren. Dus er is van alles mogelijk

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!