Incubator Maakstad Oss biedt professionele werkplekken aan starters met groeiambitie

  • Zakelijke dienstverlening

Ben je gestart met je bedrijf, maar heb je nog geen professionele werkplek? Zit je nog aan de keukentafel of op zolder? Wil je gebruik maken van business coaching of expertpanels? Dan is Incubator Maakstad Oss van OndernemersLift+ iets voor jou!

Incubator Maakstad Oss biedt professionele werkplekken aan starters met groeiambitie

OndernemersLift+ (OL+) biedt je in de Incubator Maakstad Oss een werkplek en ondersteuning in een innovatief, ondernemend klimaat. Samen met andere startende ondernemers en business coaches deel je kantoorruimtes met flexplekken, vergader- en overlegmogelijkheden. 

Businesscoaches en OL+ experts

Heb je hulp nodig bij het maken van een businessplan, het uitwerken van een verdienmodel of het zetten van je eerste stappen op jouw markt? Dan kun je gebruik maken van businesscoaches en andere OL+ experts. Zij kunnen je tevens ondersteunen bij het realiseren van financieringen of subsidies voor jouw bedrijfsidee. OL+ beschikt bovendien ook zelf over fondsen om leningen te verstrekken aan starters met een kansrijk ondernemingsconcept.

Flexibele werkplekken met ‘extra benefits’

Een business incubator biedt startende ondernemers in hun eerste groeifase professionele werkplekken tegen lage tarieven. De werkplek in de incubator is dan ook echt de eerste werkplek waar je buiten je eigen keukentafel of thuiskantoor begint aan de profilering van je bedrijf. In het prachtige Dome X-gebouw (Kanaalstraat 12B) in Oss zijn werkplekken beschikbaar en kun je een beroep doen op alle faciliteiten die OndernemersLift+ tot haar beschikking heeft, waaronder:

  1. Flexibele werkplekken
  2. Gratis wifi
  3. Vergaderruimten voor grote en kleine bijeenkomsten
  4. Gratis koffie en thee
  5. Bedrijfsrestaurant met uitgebreide catering
  6. Ruime, gratis parkeerplaatsen

Vestigingsvoorwaarden

Gebruikmaken van de Incubator Maakstad Oss kan al voor € 100,00 excl. btw per maand per bedrijf (voor één tot twee werkplekken). Bedrijven die kiezen voor de faciliteiten van de business incubator gaan daarnaast een kortdurend contract van 1 jaar aan en betalen geen borg.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een goede werkplek en/of wil je gebruik maken van de OL+ support? Neem contact op met Marjolein Rojo, Teamleider Starterscentrum OndernemersLift+, via 06 12731829 of m.rojo@ondernemersliftplus.nl.

Meer informatie over OndernemersLift+:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!