Informatiebijeenkomst 'We are Food' in Oss groot succes

  • Agrofood & Biobased

Provincie Noord-Brabant is in 2018 de Europese Regio van de Gastronomie. Ook gemeente Oss sluit graag aan bij dit initiatief omdat Oss binnen de regio een belangrijke plaats inneemt als het gaat om voedsel.

Informatiebijeenkomst 'We are Food' in Oss groot succes

Over We Are Food

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Vernieuwen omdat het kan én omdat het broodnodig is! Zodat we óók in de toekomst kunnen blijven genieten van ons voedsel. En zodat we op tijd de omslag maken van massaproductie naar een duurzame manier van voedsel produceren en consumeren. Zodat mens, dier en omgeving in balans zijn.

Oss is voedsel

Daar weet Oss alles van. Denk maar aan het buitengebied waar boeren al eeuwenlang voedsel produceren en waar iedereen kan genieten bij de vele recreatieondernemers, bij Landerij van Tosse, Landwinkel Spierings of Imkerij Ecopoll. Of denk aan al die bijzondere voedselprojecten in Oss, zoals de Klasseboeren Oss, Kookmaatjes, of aan de eerste mbo-foodopleiding van ROC De Leijgraaf. Oss ís voedsel!

Succesvolle informatiebijeenkomst

Op 10 mei vond de informatiebijeenkomst plaats die werd georganiseerd door VVV Meierij & Noordoost-Brabant, ROC de Leijgraaf en gemeente Oss. Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de nieuwe foodopleiding We are Food en de agenda van We are Food Oss.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over ROC de Leijgraaf:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!