Infrabedrijven en Koning Willem I College ontwikkelen volop door

  • Onderwijs & Training

In School voor de Toekomst vond op 11 april voor de achtste keer de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor Infrabedrijven plaats.

Infrabedrijven en Koning Willem I College ontwikkelen volop door

Rode draad was (zij-)instroom van nieuwe medewerkers en een leven lang ontwikkelen in de Infra. De organisatie was in handen van ENEXIS, Brabant Water, GOA Leidingtechniek en het Koning Willem I College. Een korte terugblik.
In het Metaforum blikte Cor van Gerven, lid college van bestuur Koning Willem I College, allereerst terug op de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en stelde Yolande Ulenaers voor als de nieuwe voorzitter van het bestuur.

Belang van leven lang ontwikkelen

Traditioneel werden er door Jacques Doomernik een aantal geslaagden op niveau 3 en 4 geïnterviewd en hun begeleiders en leidinggevenden. Alle geslaagden zagen het belang van een leven lang ontwikkelen in. Dit werd nog een keer bevestigd in de presentaties.

Nieuwe ontwikkeling

Wim Cobbenhagen van de stichting BLEI gaf uitleg over de tussentijdse4 VP bevoegdheid tijdens de opleiding op niveau 3.

Volop innovatie

De wereld van de aannemerij blijft voor studenten aantrekkelijk. De branche staat niet stil en ontwikkelt zich volop. Zo vertelde Ton Schuurmans (projectmanager Energie Transitie bij Enexis) wat de energietransitie betekent voor hun werkzaamheden én die van de aannemerij. De oplossing wordt gezocht in een brede aanpak, ideeën blijven echter welkom.
 
Bramske Beijma-Dudok van Heel, Manager Energie Transitie & Innovatie BAM Infra Energie & Water vertelde over de nieuwe ontwikkelingen in de cross over tussen onder- en bovengrondse infra en de gevolgen voor de verschillende functies.

 

Meer informatie over Koning Willem I College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!