Innovatiemakelaar zorgt voor HPP behandeling Helmondse producten

  • Agrofood & Biobased

Aan Food Tech Brainport zijn een aantal innovatiemakelaars verbonden die u kunnen helpen bij vraagstukken rondom uw (nieuwe) product. Met de nodige kennis, kunde en netwerk kunnen zij u helpen met vraagstukken, het concretiseren van uw plan en het brengen van versnelling bij de uitvoering.

Innovatiemakelaar zorgt voor HPP behandeling Helmondse producten

Een recent voorbeeld hiervan zijn twee nieuwe producten die HPP behandeld zijn dankzij innovatiemakelaar Jasper van Altena.

Twee nieuwe producten HPP behandeld in Helmond

Dankzij de inzet van innovatiemakelaar Jasper van Altena zijn onlangs tomaat americain van het bedrijf Groentegoed en de oatmeal smoothies van CoolBest in Helmond HPP behandeld.

  • Tomaat Americain - Een groentevariant van deze oorspronkelijke vlees klassieker. Een variant bomvol tomaat, wortels en uien. En dit bijna in de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. E-nummer vrij en zonder toegevoegde suikers. En middels de behandeling van HPP super vers en lang(er) houdbaar.
  • Oatmeal Smoothies - Versgeperste fruitsmoothies met oatmeal en gebroken lijnzaad, zonder toegevoegde suikers van CoolBest! Heerlijk voor thuis én onderweg en verkrijgbaar in 3 smaken.

Innovatiemakelaars Food Tech Brainport 

De makelaars van Food Tech Brainport zijn actief op de volgende thema’s: 

  • Toepassingsmogelijkheden van milde scheidingstechnologieën
  • Toepassingsmogelijkheden van milde conserveringstechnologieën 
  • Verwaarden van reststromen (en deze omzetten tot grondstoffen of nieuwe producten)
  • Het commercialiseren van nieuwe producten, zowel nationaal als internationaal

De innovatiemakelaars staan ondernemers bij met praktische hulp, onafhankelijk advies en begeleiding. Alle makelaars hebben hun eigen onderneming en weten wat er op hun vakgebied speelt en wat de ontwikkelingen zijn. Maar zij beschikken gezamenlijk ook over een groot netwerk waar het gaat over mogelijke samenwerkingspartners of subsidiemogelijkheden.

Ondersteuning vanuit een innovatiemakelaar is kosteloos. Mail voor meer informatie naar info@foodtechbrainport.nl en stuur uw contactgegevens mee. De innovatiemakelaar zal dan contact met u opnemen voor een gesprek. Hoe kan Foodtech Park u helpen? Bekijk de innovatiemakelaars van de organisatie.

Meer informatie over FOOD TECH BRAINPORT:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!