Interconnect en Cliënt ICT; partners in IT-ondersteuning

  • Zakelijke dienstverlening

Met allebei ruim 20 jaar ervaring op het gebied van IT-ondersteuning, zijn Client ICT Groep en Interconnect Services een sterke combinatie. De beide dienstverleners garanderen hun klanten een dan ook een zorgeloze en 'goede nachtrust'.

Interconnect en Cliënt ICT; partners in IT-ondersteuning

Omdat Cliënt steeds meer uitbreidt en groeit, gingen ze op zoek naar een extern datacenter in de buurt. Daan Lieshout, Project Leader Cliënt vertelt: “We hoefden letterlijk niet ver te zoeken, Veldhoven ligt tegen datacenter Eindhoven aan. De afstand is ideaal.” Hij spreekt ook over een ‘Brabantse mentaliteit’ die hij zo waardeert in Interconnect: “Altijd als ik bij Interconnect kom, word ik vriendelijk ontvangen door de gastheren, er worden goede rondleidingen gegeven en de werkruimtes zijn prettig.” Maar dit zijn natuurlijk slechts enkele gunstige bijkomstigheden.

Interconnect - Flexibel en vertrouwd

Cliënt ICT Groep levert altijd technisch hoogwaardige diensten, dus zochten zij een partner met een stabiele IT-infrastructuur. Cliënt biedt SLA-gebonden diensten en met een redundant netwerk- stroom- en koelingssysteem in een datacenter, is dit optimaal geborgd. Andere punten die volgens Daan Lieshout van belang zijn; “Een meedenkend partner, nooit zomaar een nee horen maar samen flexibel naar een oplossing kijken. Een andere eis is een snelle reactietijd, wanneer ik naar Interconnect bel, krijg ik altijd een vertrouwd iemand aan de telefoon, die meteen voor me aan de slag gaat. Dat schept vertrouwen.” Cliënt ICT Groep heeft net in Datacenter Eindhoven een dedicated Virtual Private Cloud ‘gehangen’. “Voor korte projecten en up- en downscalen ideaal.” Aldus Daan.

Cloud is de toekomst

Interconnect is momenteel een Veeam Backup-service aan het ontwikkelen, waar Cliënt geïnteresseerd de ontwikkelingen van volgt. Omdat de samenwerking zo goed bevalt, ziet Daan Lieshout in de toekomst nog meer gezamenlijk gebeuren. “Cloud is de toekomst, steeds mee klanten zullen kiezen om te outsourcen via Cliënt en daarmee bij Interconnect.”

Meer informatie over INTERCONNECT SERVICES B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!