IT-Workz lanceert Activ Online

  • Onderwijs & Training

Samen werken aan beter onderwijs. Dat drijft IT-Workz. Om die reden ontwikkelde IT-Workz het product Activ Workz. Dit product biedt scholen de gelegenheid om jongeren op een onbewuste, bijdetijdse manier meer te laten bewegen en te werken aan een gezondere levensstijl. Nu gaat IT-Workz een stap verder met Activ Online!

IT-Workz lanceert Activ Online

Activ Online is een community waarbij leerlingen leerproducten maken over verschillende lifestyle-onderwerpen, zoals verslavende middelen, BMI, overgewicht en bijvoorbeeld sporten. Ze maken deze producten voor een externe doelgroep en kiezen zelf een tool waarmee ze het product maken. De producten variëren van video tot poster, van presentatie tot tijdschrift, maar ook van blog tot geluidsfragment.

Leerlingen verdiepen zich op deze manier in bepaalde onderwerpen en brengen die kennis aan medeleerlingen en andere lezers over. Er ontstaat een uitgebreide kennisbank over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met een gezonde levensstijl, bereikbaar op www.activonline.nl. De leerlingen kunnen elkaars producten beoordelen en delen via diverse social media platformen.

Benieuwd hoe Activ Online past binnen uw school?

Neem dan contact met ons op om te ontdekken wat Activ Workz en Activ Online voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen. U kunt voor meer informatie terecht op www.activworkz.nl en www.activonline.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 088 – 489 6700 of door te mailen naar info@it-workz.nl.

Meer informatie over IT-WORKZ:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!