Jongerenproject ZomerOndernemer weer van start gegaan

  • Onderwijs & Training

ZomerOndernemer is opnieuw gestart. Jongeren tussen de 15 en 22 jaar kunnen kosteloos deelnemen aan het ondernemersproject in de zomervakantie. Tijdens het project ervaren zij hoe het is om te ondernemen. Begeleid door trainers starten de deelnemers de komende tijdeen eigen bedrijf.

Jongerenproject ZomerOndernemer weer van start gegaan

Tijdens het project ervaren jongeren hoe het is om te ondernemen. Begeleid door trainers starten de deelnemers de komende weken een eigen bedrijf.

Een eigen bedrijf in zes weken

In de regio Noordoost-Brabant duurt het project zes weken en begint deze met een driedaagse training op het gemeentehuis in Oss. Vervolgens brengt de groep iedere week een bezoek aan een ervaren ondernemer. Dit jaar bezoeken ze de volgende bedrijven: REV’IT, Spahuys en Spahuys kids, Boer Spierings en Hanex. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf. De ideeën voor de eigen onderneming lopen zeer uiteen, zoals fotografie, verhuur van spullen, social media marketing, kleding design en meer. Op donderdag 24 augustus sluiten ze het project af met een feestelijke kick-out op de Talentencampus waarbij de jonge ondernemers hun bedrijf presenteren aan het publiek. Iedereen is welkom!

Titel Zomerondernemer 2017

Het is dit jaar de tweede zomer dat in de regio Oss-Bernheze dit wordt georganiseerd. Naast Oss Bernheze is ZomerOndernemer ook in andere regio’s in Nederland actief. Deze zomer start het project in elf steden. In iedere regio komt tijdens de kick out een winnaar uit de bus en tijdens de landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2017’.

Dankzij de steun van sponsoren is deelname aan het project kosteloos. In de regio Oss Bernheze wordt ZomerOndernemer mede mogelijk gemaakt door de Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en de gemeente Oss. En daarnaast de inzet van bedrijven, zoals eerder genoemd, maar ook HBS Accountants, Hendriks van Bergen en Smulders, Liebrand Ruijs Advocaten, Loesalike, Konings Trademarks, Yoast, Starters Succes Oss, Werkplaats Stadshart Oss en Talentencampus.

Meer informatie over HENDRIKS VAN BERGEN & SMULDERS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Kracht van Oss, De:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!