Klanten DekoVerdivas kiezen ook voor logistieke diensten

  • Zakelijke dienstverlening

DekoVerdivas is een dienstverlener die verder gaat dan enkel drukwerk producten. ‘Jouw drukker’ denkt mee over het hele communicatieproces. Daar horen volgens DekoVerdivas ook logistieke diensten zoals voorraadbeheer en distributie bij.

Klanten DekoVerdivas kiezen ook voor logistieke diensten

Momenteel maken al 40 klanten gebruik van deze logistieke dienstverlening. Een goed voorbeeld hiervan is De Mandemakers Groep.

Voorraadbeheer

Communicatiemateriaal kan behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. DekoVerdivas heeft gemerkt dat klanten deze ruimte niet altijd tot hun beschikking hebben. Bovendien is voorraadbeheer een tijdrovende activiteit door de administratie van alle inkomende en uitgaande items. Dit is de reden dat DekoVerdivas het voorraadbeheer van communicatiemateriaal voor ruim 40 klanten uit handen neemt.

Distributie

Daarnaast kunnen klanten bij DekoVerdivas aangeven waar zij het communicatiemateriaal geleverd willen hebben en welke producten zij per bestelling willen combineren. Met het eigen vervoer en dat van de transportpartners zorgt ‘jouw drukker’ dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden, op de juiste plaats en op het juiste moment bij haar klanten terecht komen.

De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is een van de klanten waar DekoVerdivas de voorraad voor beheerd. Naast drukwerk worden ook vlaggen, schorten, ovenwanten en ander communicatiemateriaal op voorraad gehouden. Voor de keuken- en badkamerspecialist wordt deze voorraad geproduceerd en gecombineerd geleverd, waardoor het aantal aflevermomenten lager is. Daarbij levert DekoVerdivas op de ruim 200 filialen in Nederland. Dit bespaart De Mandemakers Groep zowel tijd als geld.

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!