Koeien als blikvangers voor ondernemingen en evenementen

  • Zakelijke dienstverlening

Levensgrote kunstkoeien van de Koeierij.nl zijn zeer geschikt voor bedrijfspromotie, tuin- en parkversiering en als drager van kunstwerken. Al deze bestemmingen heeft de kunstkoe de afgelopen 14 jaar al gekregen.

Koeien als blikvangers voor ondernemingen en evenementen

Klaas de Jong (links) en Henk Bles schudden elkaar de hand na de onthulling van de naam. Achter hen de samenwerkende partners. Geheel rechts burgemeester Eric ter Keurs. (Foto: Klaas Rozema)

Onder de naam Dairy Academy Zuivelschool Oenkerk, of voor de Friezen ‘Suvelskoalle Oentsjerk’, is het nieuwe expertisecentrum voor de melkveehouderij in Nederland van start gegaan. Begin juli 2014 is de locatie geopend door Klaas de Jong, directeur van de A-ware Food Group en Henk Bles ‘interim international farming’ bij Fonterra.

De officiële opening is op een fraaie wijze opgeluisterd met een speciaal door de Koeierij.nl geprepareerde kunstkoe voorzien van logo (ontworpen door Imagro BV) en naam van het nieuwe expertise centrum.

Een van de aanleidingen voor de nieuwe opzet van de zuivelschool is de samenwerking tussen A-ware en Fonterra in Nederland. Beide organisaties zijn betrokken bij de bouw van de nieuwe zuivelfabriek in Heerenveen.

De A-ware Food Group uit Lopik is een familiebedrijf dat generaties lang is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas. Het internationale bedrijf gebruikt de locatie in Oenkerk onder andere voor het scholen van personeel dat gaat werken in de nieuwe zuivelfabriek, die momenteel wordt gebouwd in Heerenveen.

Fonterra is een toonaangevende Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie die over de gehele wereld aan de vraag naar zuivel wil voldoen en daarom betrokken is bij de oprichting  van de nieuwe fabriek in Heerenveen.

Koeien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De levensgrote kunstkoeien van de Koeierij.nl

Zowel binnen als buiten de agrarische sector wordt dit vriendelijke dier erg gewaardeerd door een breed publiek in binnen- en buitenland. De koeien zijn binnenkort o.a. te zien op meerdere stands op de EuroTier Beurs in Hannover (11 – 14 November 2014).

De koe is zo natuurgetrouw mogelijk nagemaakt op basis van de standaarden die Nederlands Rundvee Stamboek hanteert met als resultaat een zogenaamde 90+ koe (van 100 punten in de exterieurkeuring van koeien).

De koeien zijn robuust gemaakt van sterk polyester,  260 cm lang, 80 cm breed en 165 cm hoog, staand kijkende koe, en 145 cm voor een grazende koe. Het gewicht bedraagt ongeveer 80 kg.

Koeierij.nl koeien zijn in 4 modellen leverbaar: kijkend, vretend, liggend en liggend als bank. De koeien kunnen op meerde manieren als blikvanger voor bedrijf of evenement dienen;

  • Beschilderen met  bedrijfslogo en bedrijfskleuren
  • Beplakken met logo/tekst (zie zuivelschool Oenkerk koe)
  • “Gewoon: zwartbont of roodbont
  • “Baukje” de koe die echt gemolken kan worden

Koeierij.nl heeft naast de koeien meerdere boerderijdieren beschikbaar in levensgroot model: o.a. Fries paars, varken, kalf, hert. De uitvoering is in stootvast polyester, levensecht beschilderd. Recent kunnen we ook grote figuren van groente en fruit (60 – >100 cm) leveren. Kijk op onze site www.koeierij.nl voor meer informatie.

VRIAN Projects

Koeierij.nl wordt door VRIAN projects B.V. in de markt gezet. VRIAN projects kan helpen bij het organiseren van deze activiteiten, festiviteiten of exposities. Neem gerust contact met ons op of stuur uw vraag per e-mail: office@vrian.nl

Meer informatie over VRIAN PROJECTS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!