Koeierij.nl levert twee vogeltjes koeien aan Weideweelde

  • Zakelijke dienstverlening

Deze week is in Friesland het nieuwe zuivel merk WEIDEWEELDE gepresenteerd. Van ieder pak verkochte melk in de supermarkt gaat er twee centen naar een fonds dat de boeren financiert die weidevogels beschermen en ondersteunen.

Koeierij.nl levert twee vogeltjes koeien aan Weideweelde

Op verzoek van marketing en communicatiebedrijf IMAGRO heeft KOEIERIJ.NL de weidevogels op de standaard plastic koeien geschilderd en het logo van weideweelde op beide zijden van de kunstkoeien gestickerd.

Presentatie van het merk

Dinsdag 7 juni is in Idzega het nieuwe vogelvriendelijke merk gepresenteerd. De 12 melkveehouders die bij de Gildeboeren zijn aangesloten produceren de melk die via de zuivelfabriek in Emmen naar de supermarkten van Jumbo wordt gedistribueerd. De boeren houden extra rekening met de weidevogels door bijvoorbeeld later te maaien of de waterstand in de sloten te verhogen. Deze activiteiten worden bekostigd door 2 cent van ieder verkocht pak zuivel terug te sluizen naar de boeren.

Als er veel belangstelling is bij de consumenten kunnen zich meer boeren aansluiten bij deze keten. Koeierij.nl heeft de vogeltjes koeien voor de gildeboeren gemaakt. Koeierij.nl is de webwinkel van VRIAN projects b.v. te Deventer.  Imagro heeft de vogel figuren en het logo aangeleverd, waarmee koeierij.nl de standaard polyester Holstein Friesian koeien heeft beschilderd en beplakt met het logo in een grote sticker. De plastic koeien zijn voorzien van een beschermende coating zodat het zon, weer en wind jarenlang kan doorstaan.

Koeierij.nl merkt een toenemende vraag van bedrijven en supermarkten naar speciaal beschilderde plastic koeien en andere dieren, groente en fruitfiguren. Dikwijls zijn het marketing en communicatie bedrijven zoals IMAGRO die de campagne uitvoeren voor het bedrijf en daarbij koeierij.nl benaderen om de kunstkoeien of andere plastic figuren te speciaal voor deze opdracht te beschilderen.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!