Koeierij.nl zet Franse samenwerking op met Miss Vache

  • Industrie

Sinds enkele maanden beschildert webwinkel Koeierij.nl haar kunstkoeien met Franse logo’s en teksten. Zo blijkt de melkbare kunstkoe een gewild artikel te zijn voor Franse natuurparken en retail. Het bedrijf werkt hiervoor samen met Miss Vache.

Koeierij.nl zet Franse samenwerking op met Miss Vache

Foto: customized koe: Normandier met logo voor speciale gelegenheid

Het duo Linda Nicolas en Christa Fiks van Ensemble en France vervullen voor diverse Nederlandse bedrijven de levering en vermarkting van producten. Dit netwerk maar ook de nieuw opgezette website vormt het startpunt voor de verkoop van gewone en customized kunstkoeien, kalfjes etc.

Frankrijk grote markt voor vormgegeven kunstdieren

Voor koeijerij.nl is het erg moeilijk om de goede Franse snaren te raken zoals nodig is voor een succesvolle marketing van de kunstdieren. Frankrijk blijkt echter een grote markt te zijn voor specifiek vormgegeven kunstdieren. De klanten vragen producten met goede kwaliteit en willen van de leverancier een nauwkeurige klantgerichtheid als het gaat om de verwerking van de speciale wensen van de klant. Dit gaat om beschildering, bestickeren, maar ook om het inbouwen van computerscherm en het aanleggen van speciale watertoevoer voor Baukje, de melkbare kunstkoe.

Kunstkoe Baukje op beurs in Frankrijk

Over Koeierij.nl

Koeierij.nl is een unieke webwinkel met verschillende soorten kunststof producten, zoals levensechte boerderijdieren, groenten en fruit. Aanbieders van polyester of plastic figuren zijn er meer maar weinig zijn gespecialiseerd in het personaliseren van uw kunstdier of marketing figuur. 

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!